Totalul afișărilor de pagină

joi, 19 mai 2011

In urma abandonului olandezului Robin Haase tenismenul roman Victor Hanescu va juca in semifinale la "Open de Nice Cote D'Azur"

La Nice, in Franta, sub denumirea de "Open de Nice Cote D'Azur", in perioada 15-21 mai pe zgura, se desfasoara un turneu de tenis rezervat baietilor cu premii totale in valoare de 398.250 euro.
In proba de simplu reprezentantul nostru in aceasta  intrecere Victor Hanescu in varsta de 29 de ani actualmente pe locul 65 in ierarhia ATP l-a intalnit pe astazi in sferturile de finala  ale intrecerii pe olandezul Robin Haase beneficiar al unui luckylooser in varsta de 24 de ani actualmente pe locul 59 in clasamentul ATP.
Dupa 55 de minute de joc Victor l-a intrecut pe jucatorul din "Tara Lalelor" ca urmare a faptului ca  in setul doi la scorul de 6-2 si 2-0 pentru roman olandezul a fost nevoit sa abandoneze.
In runda urmatoare, in semifinale, Hanescu va juca cu invingatorul de partida David Ferrer (Spania) - Alexandr Dolgopolov (Ucraina).
Pentru accederea in sferturile de finala  ale competitiei Hanescu si-a asigurat un cec in valoare de 20.700 euro si 90 de puncte ATP.

Niciun comentariu:

Insportline