Totalul afișărilor de pagină

vineri, 20 mai 2011

Il Giro D'Italia (XII) : Rutierul britanic Mark Cavendish (HTC-HighRoad) castiga etapa la sprint iar spaniolul Alberto Contador Velasco (Saxo Bank Sungard) pastreaza petru a patra zi consecutiv cu tricoul roz

Ieri, in etapa a-XII-a a Turului ciclist al Italiei "Il Giro D' Italia" rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de 184 km intre Castelfidardo si Ravenna, victoria revenind la sprint britanicului ului in varsta de 26 de ani, Mark Cavendish de la formatia americana HTC-Highroad cu timpul de 4 ore 17 minute si 25 secunde. Rutierul din Insula i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe italienii  Davide Appollonio (Sky Procycling) si Alessandro Petacchi (Lampre - ISD) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Dupa etapa de ieri spaniolul  Alberto Contador Velasco (Saxo Bank Sungard) imbraca pentru a patra zi consecutiv tricoul roz al liderului intrecerii  fiind urmat in clasamentul general de belarusul Kanstantsin Sivtsov (HTC-Highroad) la 59 secunde distanta si italianul Vincenzo Nibali ( Liquigas-Cannondale) 1,21 minute distanta.
Alessandro Petacchi (Lampre - ISD) continua sa conduca in clasamentul celui mai bun sprinter cu un total de 96 de puncte. Ierarhia cataratorilor  il are ca lider pe italianul Filippo Savini (Colnago - CSF Inox) cu 16 puncte iar cel bine clasat tanar in clasamentul general este cehul  Roman Kreuziger (Pro Team Astana). In clasamentul pe echipe formatia kazaha Pro Team Astana a preluat sefia fiind urmata la 15 secunda distanta de Androni Giocattoli si Movistar Team la 3,58 minute distanta.
Astazi in etapa a-XIII-a a "Giro d'Italia" rutierii vor avea de parcurs distanta de 167 km intre Spilimbergo si Grossglockner.

Niciun comentariu:

Insportline