Totalul afișărilor de pagină

luni, 23 mai 2011

Irina Camelia Begu o elimina pe Aravane Rezai in turul I la Roland Garros

Astazi, la Roland Garros, in Franta, in a doua zi a "Internationalelor Frantei" Irina Camelia Begu  in varsta de 20 ani actualmente pe locul 102 ierarhia WTA, aflata in prima jumatate a tabloului a avut-o ca adversara pe pe reprezentanta gazdelor frantuzoiaca Aravane Rezai in varsta de 24 de ani in prezent situata pe locul 41 in clasamentul WTA.
Begu incepe partida  tare si conduce cu 2-0 avantaj care se va pastra pana la sfarsitul setului castigat de romanca cu 6-3. Bucuresteanca aplica aceeasi tactica si incepe puternic si al doilea set ajungand sa conduca cu scorul de 5-1. Perpectiva castigarii acestei confruntari o sperie astfel ca ii da prilejul adversarei sale sa se apropie la 5-3. In jocul 9 al setului doi Irina iroseste doua mingii de meci dand posibilitatea jucatoarei din Hexagon sa aiba o mingie de break insa romanca revine si reuseste la a treia mingie de meci sa castige partida dupa 85 de minute de joc.
In turul II  Irina Camelia Begu  o va intalni pe rusoiaca Svetlana Kuznetsova in varsta de 25 de ani, aflata in acest moment pe locul 14 in ierarhia WTA, favorita numarul 13 a intrecerii, care a trecut in primul tur de slovaca Magdalena Rybarikova cu scorul de 6-3,6-2.
De remarcat faptul ca cele doua s-au mai intalnit in semifinalele turneului de tenis de la Marbella (Spania) victoria revenind atunci Irinei Camelia Begu in trei seturi cu scorul de 3-6,7-6, 6-4.

Niciun comentariu:

Insportline