Totalul afișărilor de pagină

joi, 25 februarie 2010

Turul Sardiniei - Roman Kreuziger (Liquigas-Doimo) castiga etapa la sprint si preia tricoul liderului in ierarhia generala

Ieri, in etapa a-II-a a "Turului Sardiniei" rutierii au avut de parcurs distanta de 172,6 km intre Macomer si Nuoro, victoria revenind la sprint cehului in varsta de 23 de ani Roman Kreuziger (Liquigas-Doimo) cu timpul de 4 ora 33 minute si 37 secunde.
Cehul i-a invins la sprintul de pe linia de sosire  pe americanul
Christopher Horner (Team Radioshack) si francezul Thomas Voeckler ( BBox Bouygues Telecom) sositi in acelasi timp cu invingatorul. Ca urmare a victoriei obtinute in etapa de ieri Roman Kreuziger (Liquigas-Doimo) a preluat tricoul liderului in clasamentul general fiind urmat la general de catre Christopher Horner (Team Radioshack) la 4 secunde si Thomas Voeckler ( BBox Bouygues Telecom) la 6 secunde distanta. Totodata Kreuziger este lider in ierarhia pe puncte in clasamentul sprinterilor conduce Giairo Ermeti (De Rosa - Stac Plastic) cu un total de 13 de puncte.  Lider in ierarhia cataratorilor dupa etapa a doua este cehul Roman Kreuziger (Liquigas-Doimo) cu 8 puncte iar in clasamentul pe echipe pe prima pozitie se situeaza Team Radioshack fiind urmata de De Rosa - Stac Plastic la 7 secunde si BBox Bouygues Telecom la 28 de secunde distanta. Astazi in etapa a doua ciclistii vor avea de parcurs distanta de 206 km intre Nuoro si Oristano.

Niciun comentariu:

Insportline