Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 27 februarie 2010

Edina Gallovits invinsa semifinalele turneului de tenis de la Acapulco de Venus Williams

In Mexic, la Acapulco, in aceasta saptama se desfasoara in un turneu de tenis rezervat baietilor si unul revervat fetelor. ln competitia rezervata fetelor dotata cu premii in valoare totala de 220.000 $ s-a ajuns in faza semifinalelor, faza in care Edina Gallovits (25 de ani, locul 164 in clasamentul WTA) a intalnit-o in aceasta runda pe americanca Venus Williams.

Venus in varsta de 29 de ani, favorita numarul 1 a turneului participanta in turneele profesioniste din 1994 actulmente locul 5 in ierarhia WTA si castigatoare a editiei de anul trecut a turneului d ela Acapulcoa trecut destul de greu de romanca dupa 140 de minute de joc cu scorul de 6-4, 2-6, 6-2.
Iata si cateva date tehnice ale confruntarii dintre cele doua combatante : Venus a servit 9 asi fata de niciunul al Edinei dar a avut si 4 duble greseli fata de niciuna a romancei, procentajul de reusita al primului serviciu a fost favorabil lui Gallovits cu 78% fata de 65% al jucatoarei nordamericane, la capitolul puncte castigate pe serviciul propriu Gallovits a reusit 56 fata de 61 ale lui Venus iar din punct de vedere al punctelor castigate pe serviciul adversarului romanca a reusit 40 fata de 37 ale lui Williams.
Pentru participarea in semifinalele turneului Edina Gallovits a fost recompensata cu un cec in valoare de 10.200 $ si 130 de puncte ATP.

Niciun comentariu:

Insportline