Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 februarie 2010

Radu Voina circumspect in privinta sanselor de calificare in semifinale ale Oltchimului

După victoria importanta a campioanei Romaniei la handbal feminin Oltchim Ramnicu-Valcea la Viena impotriva austriecelor de la Hypo, romancele vor intalni in acest week-end pe campioana Rusiei , HC Dinamo Volgograd. Cei ce adminstreaza site-ul Eurohandball.com al Federatiei Europene de handbal au stat de vorba cu antrenorul principal al echipei Oltchim Ramnicu-Vâlcea, Radu Voina privitor la sansele echipei sale de calificare in semifinalele competitiei.

Eurohandball.com: Echipa dvs. a învins pe Hypo la Viena. Datorită victoriilor obtinute in deplasare de catre Oltchim si Viborg se pare ca acestea au facut un pas mare catre semifinale?
Radu Voina: Nu, nu cred acest lucru. A fost o victorie importantă pentru noi, dar lupta pentru accederea in semifinalele continuă şi toate cele patru echipe încă mai au aceleaşi şanse de a se califica.
Eurohandball.com: În partidacu Hypo ati controlat complet jocul conducand de la inceputul pana la sfarsitul partidei. Sunteţi mulţumit de performanţele echipei dvs. şi forma jucatoarelor din acest moment?
Radu Voina: Sunt foarte mulţumit de jocul nostru. Perioadă noastre dificila, după dezamăgirea provocata de ratarea obiectivului de la Campionatul Mondial din China a trecut. Fetele au depasit acest moment şi sper ca increderea in fortele lor sa se îmbunătăţeasca tot mai mult.
Eurohandball.com: Duminică Oltchim va primi replica celor de la Dinamo Volgograd care au pierdut acasa împotriva celor de la Viborg la doar un gol diferenta. Care este opinia dvs. despre echipa rusa?
Radu Voina: Jocul împotriva celor de la Dinamo va fi unul dur si aprig, Volgogradul fiind campioana Rusiei, o forta in elita handbalistica europeana si mondiala. Înfrângerea lor împotriva Viborgului din weekend-ul trecut, la va motiva si vor incerca sa recupereze punctele pierdute acasă.
Eurohandball.com: După Dinamo Volvograd urmatorul adversar va fi câştigătorea Champios League echipa daneza Viborg. Credeţi că acest meci împotriva nordicelor ar putea fi decisiv pentru calificarea în semifinale?
Radu Voina: Jocul împotriva Viborgului va fi unul important dar nu decisiv, danezele fiind o echipă foarte bună, cu jucătoare de cinci stele, câştigătoare ale Ligii Campionilor. La acest nivel toate echipele sunt foarte bune, diferenta facand-o forma de moment a jucatorelor din ziua meciului respectiv. Totul este posibil.

Niciun comentariu:

Insportline