Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 10 februarie 2010

Tenis : Victor Hanescu in turul II la simplu, Horia Tecau eliminat din primul tur la dublu la turneul de la Costa do Sauipe(Brazilia)

In Brazilia, la Costa do Sauipe sub denumirea de "Brasil Open 2010" in aceasta saptama se esfasoaraun turneu de tenis rezervat baietilor. ln acest turneu dotat cu premii in valoare totala de 500.000 $ Victor Hanescu desemnat cap de serie numarul cinci la intalnit in runda inaugurala pe reprezentantul gazdelor Joao Souza. Brazilianul in varsta de 21 de ani jucator de mana dreapta, profesionist din anul 2006, actualmente locul 155 in clasamentul ATP nu a rezistat in fata romanului pierzand dupa 112 minute de joc in doua seturi cus corul de 7-6(7-5),6-4.
Iata si cateva date tehnice al confruntarii dintre cei doi combatanti : Victor a servit 7 asi fata de 4 ai  lui Joao, brazilianul a facut 2 duble greseli fata de niciuna a adversarului sau, procentajul de reusita al primului serviciu a fost favorabil romanului cu 76% fata de 66% al jucatorului din emisfera sudica, la capitolul puncte castigate pe serviciul propriu Hanescu a reusit 54 fata de 52 ale lui Souza iar din punct de vedere al punctelor castigate pe serviciul adversarului Victor a reusit 34 fata de 22 ale lui Souza. Pentru accederea in faz urmatoare a turneului Victor Hanescu si-a asigurat un cec in valoare de  a fost recompensata cu 7.260 $ si 20 de puncte ATP.
In faza urmatoare a competitiei Hanescu va juca cu un alt reprezentant al gazdelor Ricardo Mello in varsta de 29 de ani locul 135 in ierarhia ATP care in runda anterioara a trecut de italianul Paolo Lorenzi cu scorul de 6-2,7-5.
In cadrul turneului de dublu perechea romano-braziliana Horia Tecau, Andre Sa a fost eliminata inca din primul tur  al competitiei de catre dublul argentiano-spaniol Juan Chela,Santiago Ventura dupa 2 seturi cu 7-5, 6-1 dupa 80 de minute de joc.

Niciun comentariu:

Insportline