Totalul afișărilor de pagină

marți, 2 februarie 2010

Alexandru Manta la al doilea eseu consecutiv pentru echipa sa

La sfarsitul saptamanii  trecute  prima liga de rugby din Franta (Top 14) a programat intalnirile celei de a nouasprezecea etape. Campionii en titre, USA Perpignan, jucand in acasa in fata propriilor suporteri in compania celor de la CS Bourgoin-Jallieu, au reusit o victorie cu bonus cu scorul de 54-20 (39-10). La gazde internationalul roman taloneurul Marius Tincu a fost titular fiind inlocuit in minutul 62 iar flankerul Ovidiu Tonita a intrat in teren in minutele 68. La oaspeti  Bogdan Leonte (linia a-III-a)  a fost titular fiind in teren pe intreaga durata a confruntarii.
AS Montauban jucand in deplasare la Brive in compania celor de la CA Correze au fost invinsi cu scorul de 19-14 (13-11). La oaspeti, Silviu Florea a fost titular fiind inlocuit in minutul 61 iar coechipierul sau din prima linie pilierul Bogdan Balan a intrat pe teren in minutul 49. Mijlocasul la deschidere al celor de la Montauban, Petre Mitu este in continuare accidentat la genunchi. La gazde internationalul roman  pilierul Petrisor Toderasc nu a fost convocat pentru aceasta partida.
Cu mijlocasul la deschidere al celor de la SCA Albi, Iulian Dumitras titular pana in minutul 65 echipa gazda a parasit terenul invinsa cu scorul de 6-24 (3-7) de catre cei de la Stade Toulousian.
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa a nouasprezecea.
Aurillac, jucand pe teren propriu in compania celor de la Union Bordeaux-Begles, cu centrul Romeo Gontineac pe banca de rezerve intrat apoi in teren din minutul 50, au reusit victoria cu scorul de 12-7 (3-7).
Tarbes cu fostul international Razvan Mavrodin pe banca tehnica si Laurentiu Sirbe (linia a-III-a) neretinut in lotul de 22 de jucatori pentru aceasta confruntare au fost invinsi cu scorul de 7-12 (0-9) de catre cei de la  La Rochelle.
In partida RC Narbonne - Oyonnax 6-13 (3-10) Alin Coste (linia a-II-a) de la gazde si centrul Dan Dumitru de la oaspeti nu au fost convocati pentru aceasta partida.
Jucand acasa in fata propriilor suporteri US Dax, fara internationalul roman pilierul Pentru Vladimir Balan neretinut in lot, a trecut cu scorul de 34-8(17-3) de nou promovata CA Lannemezan.
Internationalul roman Alexandru Manta, evoluand ca inchizator al gramezii, a recidivat inscriind un nou eseu, pentru echipa sa Lyon. Manta a culcat balonul in terenul de tinta al celor de la Colomiers in repriza a doua in minutul 49 majorand scorul pentru echipa sa la 27-3. Scorul final al intalnirii a fost 50-10 (22-3).
In Anglia campionatul este intrerupt dar este in curs de desfasurare Cupa Anglo-Galeza. Echipa pilierului roman Ion Paulica a fost repartizata in grupa a-II-a unde la sfarsitul saptamanii in cadrul etapei a-III-a jucand acasa a primit replica celor de la Harlequins de care nu au reusit sa treaca fiind invnisi cu scorul de 13-16(3-16). La gazde Ion Paulica a fost titular fiind inlocuit in minutul 71.

Niciun comentariu:

Insportline