Totalul afișărilor de pagină

marți, 23 februarie 2010

Mijlocasul la deschidere Iulian Dumitras (Albi) si inchizatorul Alexandru Manta (Lyon) pe lista marcatorilor echipelor lor in weekendul trecut

La sfarsitul saptamanii trecute s-au reluat intrecerile primei ligi de rugby din Franta (Top 14) cu partidele celei de a douazecea etape.

Campionii en titre, USA Perpignan, evoluand in deplasare la Montauban in compania echipei gazda, a fost invinsa cu scorul de 16-13 (13-10). La gazde internationalul roman pilierul Bogdan Balan a fost titular fiind inlocuit in minutul 63 iar colegul sau din prima linie pilierul Silviu Florea a intrat pe teren in minutul 53. Mijlocasul la deschidere al celor de la Montauban, Petre Mitu este in continuare accidentat la genunchi.La oaspeti internationalii romani taloneurul Marius Tincu si flankerul Ovidiu Tonita nu au fost convocati pentru aceasta confruntare.
La Biarritz echipa locala Olympique a primit replica celor de la CA Brive-Correze la care internationalul roman pilierul Petrisor Toderasc a intrat pe teren in minutul 63. Dupa 80 de minute de joc gazdele au reusit victoria cu scorul 12-6 (3-3).
La Bourgoin echipa locala cu Bogdan Leonte (linia a-III-a) pe banca de rezerve a parasit terenul invinsa cu scorul de 16-22 (16-5) de catre cei de la Stade Francais.
Evoluand in deplasare la Clermont, SCA Albi cu mijlocasul la deschidere Iulian Dumitras intrat pe teren din minutul 44, oaspetii au fost invinsi cu scorul de 45-18 (31-11).De mentionat ca cele 7 puncte ale oaspetilor din repriza secunda au fost inscrise de catre internationalul roman care in minutul 66 a reusit sa culce balonul in terenul de tinata advers. Pentru ca tot el sa trimita balonul printre bete la transformarea eseului.
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa a douazecisiuna.
Internationalul roman Alexandru Manta, evoluand ca inchizator al gramezii, a reusit al treilea eseu consecutiv pentru echipa, Lyon, in confruntarea de pe teren propriu in compania celor de la US Dax la care internationalul roman pilierul Pentru Vladimir Balan nu a fost retinut in lot. Manta & company au reusit victoria cu scorul de 26-6 (13-3).

Aurillac, jucand pe teren propriu in compania celor de la Grenoble, cu centrul Romeo Gontineac titular, au reusit victoria cu scorul de 24-21 (9-18).
Tarbes cu fostul international Razvan Mavrodin pe banca tehnica si Laurentiu Sirbe (linia a-III-a) neretinut in lotul de 22 de jucatori pentru aceasta confruntare au reusit victoria cu scorul de 19-13 (13-3) in fata celor de la Auch.
In intalnirea Oyonnax - CA Lannemezan 29-0 (17-0) centrul Dan Dumitru nu a fost convocat pentru aceasta partida.
Evoluand in deplasare la Mont de Marsan coechipierii de la RC Narbonne ai lui Alin Coste (linia a-II-a), neconvocat pentru aceasta intalnire, au fost invinsi cu scorul de 17-6 (6-3).
Dupa cele doua saptamani de pauza cauzata de cele doua etape din "Turneul celor sase natiuni la rugby" In Anglia campionatul s-a reluat cu etapa cu numarul cincisprezece. Echipa pilierului roman Ion Paulica, London Irish jucand in deplasare la Newcastle in compania celor de la Falcons au terminat la egalitate scor 12-12 (3-12) cu echipa locala. Internationalul roman a evoluat ca titular fiind inlocuit in minutul 45.

Niciun comentariu:

Insportline