Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 27 februarie 2010

Turul Sardiniei - Danilo castiga etapa sprint iar Roman Kreuzinger isi pastreaza tricoul de lider

Ieri, in etapa a-IV-a a "Turului Sardiniei" rutierii au avut de parcurs distanta de 181,5 km intre Carbonia si Iglesias, victoria revenind la sprint germanului in varsta de 36 de ani Danilo Hondo (Lampre-Farnese Vini) cu timpul de 4 ora 25 minute si 1 secunda.

Germanul i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe italienii Giovanni Visconti (ISD - Neri) si Sacha Modolo (Colnago - CSF Inox) sositi in acelasi timp cu invingatorul.


 Etapa de ieri nu a produs modificari importante in varful ierarhiei astfel ca Roman Kreuziger (Liquigas-Doimo ) a imbracat tricoul liderului in clasamentul general pentru a treia zi consecutiv fiind urmat la general de catre Christopher Horner (Team Radioshack) la 4 secunde si Thomas Voeckler ( BBox Bouygues Telecom) la 6 secunde distanta. Schimbare de lider in ierarhia pe puncte Giovanni Visconti (ISD - Neri) preluand tricoul distinctiv al acestui clasamentul cu 14 puncte. preluand tricoul distinctiv al acestui clasamentul cu 14 puncte. Giairo Ermeti (De Rosa - Stac Plastic) conduce in continuare in ierarhia sprinterilor cu un total de 38 de puncte. Polonezul Przemyslaw Niemiec (Miche) si-a consolidat prima pozitie in clasamentul cataratorilor iar in clasamentul pe echipe pe prima pozitie se situeaza Team Radioshack fiind urmata de De Rosa - Stac Plastic la 7 secunde si BBox Bouygues Telecom la 28 de secunde distanta. Astazi in etapa a cincea (ultima) ciclistii vor avea de parcurs distanta de 140,6 km intre Sant'Antioco si Cagliari.

Niciun comentariu:

Insportline