Totalul afișărilor de pagină

marți, 16 februarie 2010

J.O. de iarna - Schi Alpin : Reprezentantul Romaniei in proba de coborare Dragos Staicu a abandonat cursa dupa cate sute de metri parcursi

Ieri, la Jocurile Olimpice de iarna ce se desfasoara in Canada, la Vancouver, in zona rezervata schiorilor Whistler Creekside, in prezenta a 7.700 de spectatori a avut loc proba de coborare masculina din cadrul intrecerilor de schi alpin.
Romania a fost reprezentata in aceasta intrecere de catre schiorul Dragos Staicu in varsta de 24 de ani legitimat la CSS Predeal.
Romanul intrat in concurs cu pieptarul numarul 60 a reusit sa parcurga traseul rezervat acestei probe doar pana la primul timp intermediar unde se situa pe ultima pozitie cu timpul de 26.16 secunde avand o intarziere de 1,84 secunde fata de cel mai bun timp intermediar si dezvoltand o viteza de 99,47 km. Au urmat cateva desincronizari care l-au determinat sa iasa de pe traseu si astfel sa abandoneze prematur cursa.
Intrecerea a fost castigata de catre schiorul elvetian Didier Defago care a fost recompensat cu medalia de aur. Argintul a fost  obtinut de catre  norvegianul Aksel Lund Svendal iar bronzul i-a revenit schiorului american Bode Miller.

Niciun comentariu:

Insportline