Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 februarie 2010

Turul Sardinei - Alberto Loddo castiga ultima etapa iar Roman Kreuzinger castiga editia din acest an a turului

Ieri, in etapa a-V-a a "Turului Sardiniei" rutierii au avut de parcurs distanta de 140,6 km intre Sant'Antioco si Cagliari, victoria revenind italianului in varsta de 36 de ani Alberto Loddo (Androni Giocattoli) cu timpul de 3 ora 24 minute si 11 secunda.

Italianul i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe conationalii sai Alessandro Petacchi (Lampre-Farnese Vini) si Oscar Gatto (ISD - Neri) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Etapa de ieri nu a produs modificari importante in varful ierarhiei astfel ca Roman Kreuziger (Liquigas-Doimo) a castigat editia din acest an a Turului Sardiniei fiind urmat la general de catre Christopher Horner (Team Radioshack) la 2 secunde si Thomas Voeckler ( BBox Bouygues Telecom) la 6 secunde distanta. Ierarhia pe puncte a fost castigata de catre Alessandro Petacchi (Lampre-Farnese Vini) iar in clasamentul sprinterilor Giairo Ermeti (De Rosa - Stac Plastic) s-a dovedit a fi cel mai bun. Polonezul Przemyslaw Niemiec (Miche) a devenit cel mai bun catarator din Turul Sardiniei iar in clasamentul pe echipe pe prima pozitie s-a clasat Team Radioshack fiind urmata de De Rosa - Stac Plastic la 9 secunde si BBox Bouygues Telecom la 30 de secunde distanta.

Niciun comentariu:

Insportline