Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 februarie 2010

Jocurile Olimpice de iarna Vancouver 2010 - Schi fond : Paul Constantin Pepene locul 29 si Petrica Hogiu abandon in proba de 30 km urmarire (15 km clasic + 15 km liber)

Ieri, la Jocurile Olimpice de iarna ce se desfasoara in Canada, la Vancouver, in zona rezervata alergarii pe schiuri Whistler Olympic Park, in prezenta a 12.000 de spectatori au continuat intrecerile de schi fond cu proba de 30 km urmarire (7,5 km clasic + 7,5 km liber) la masculin.

Romania a fost reprezentata in aceasta intrecere de catre fondistii Paul Constantin Pepene campionul mondial de juniori in aceasta proba si Petrica Hogiu.
Paul Constantin Pepene in varsta de 21 de ani legitimat la CS Dinamo Bucuresti, campionul mondial en-titre Under 23, intrat in concurs cu pieptarul numarul 45 a terminat intrecerea pe locul 29 dupa 1:19:34,1 si la o distanta de 4:22,7 minute de invingatorul probei suedezul Marcus Helner.
Petrica Hogiu in varsta de 18 de ani legitimat la CSI Vatra Dornei, medaliatul cu bronz in proba de de urmarire din cadrul Campionatelor Mondiale de juniori, intrat in concurs cu pieptarul numarul 60 din pacate nu a terminat intrecerea abandonand inainte de a termina cursa.
Medalia de argint a fost obtinuta de catre germanul Thomas Angerer iar medalia de bronz i-a revenit compatriotului lui Marcus Helner, suedezul Johan Olsson.
De mentionat ca in aceasta cursa au luat startul 64 de concurenti din care 56 au terminat cursa.

Niciun comentariu:

Insportline