Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 februarie 2010

Liga Nationala de handbal feminin : CS Tomis Constanta - HC Zalau 27-18 (12-12)

Astazi, in Sala Sporturilor din Constanta, in cadrul etapei a -XVI-a, a Ligii Nationale la handbal feminin, CS Tomis a dat piept cu ardelencele de la HC Zalau. Pentru gazde aceasta partida era una cruciala pentru ca "marinarele" sa poata obtine ultimul bilet pentru partiicparea in cupele europene. Cu antrenorul secund Victor Dabuleanu trecut in pozitia de principal dupa demiterea lui Kurtes "sirenele" doreau sa se revanseze in fata propriilor suporteri pentru rezultatele nesatisfacatoare din ultima perioada.

Cu astfel de ganduri iata "saptele" cu care Dabuleanu a inceput partida : Mihaela Cracana - Zaifer, Drutu, Paraianu, Busuioceanu, Patru si Barcan.
Inceputul este nefavorabil gazdelor care se vand conduse in minutul 19 cu scorul de 9-5. In acest moment Dabuleanu cere time-out, timp de odihna care le va trezi pe tomitane care vor fi mai agresive in aparare, vor bloca culoarele de aruncare ale ardelencelor iar in poarta nou intrata Doina Avram da incredere coechipierelor sale si iata ca in minutul 29 gazdele conduc cu scorul de 12-10 dar cateva neatentii in aparare si atac provocate de constantence duc scorul la pauza de 12-12.
In debutul reprizei a doua se repeta scenariul din primaparte cu diferenta ca jucand in patru jucatoare de camp oaspetele vor conduce in minutul 34 cu scorul de 15-13. Urmeaza o perioada in care Tomisul reechilibreaza partida si in minutul 43 tabela arata scor egal 17-17. De aici "sirenele" vor pune stapanire pe joc si vor controla partida pana la sfarsit inscriind 10 goluri fata de doar unul al zalaoancelor. Scor final CS Tomis Constanta - HC Zalau 27-18 (12-12). Cu victoria de astazi "sirenele" stationeaza pe locul 7 cu 16 puncte si incep atacul asupra pozitiilor care permit participarea intr-o cupa europeana.
Pentru CS Tomis Constanta au evoluat Mihaela Cracana 9 aruncari parate din 24 de aruncari la poarta, Doina Avram (4/7 din care 2 aruncari de la 7 metri parate), Diana Drutu 8 goluri din 13 aruncari, Iovanescu (4/4), Talvac (4/5), Amelia Busuioceanu (4/6), Loredana Mateescu (2/3 toate din 7 metri), Mihaela Zaifer (2/3), Marinela Patru (2/2) si Zanfir (1/3).
De mentionat ca in minutul 50 pivotul gazdelor Aneta Barcan a fost sanctionata cu cartonas rosu pentru o intrare dupa la o adversara.
In urmatoarea etapa CS Tomis Constanta se va deplasa la Bucuresti pentru a intalni pe Rapid CFR.

Niciun comentariu:

Insportline