Totalul afișărilor de pagină

vineri, 19 februarie 2010

Turul Omanului - Etapa a-V-a : Daniele Bennati lider si Tom Boonen castiga de etapa la sprint

Ieri turul emiratului Oman a continuat cu etapa a-V-a. Rutierii au avut de parcurs distanta de 148 km intre Wattayat  si Sultan Qaboos Stadium victoria revenind la sprint belgianului Tom Boonen (Quick Step) cu timpul de 3 ora 23 minute si 52 secunde. Campionul national al Belgiei  i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe spaniolul  Juan José Haedo (Team Saxo Bank) si belgianul Michael Van Stayen (Topsport Vlaanderen - Mercator) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
In urma etapei de ieri italianul Daniele Bennati (Liquigas-Doimo) isi pasteaza tricoul rosu al liderului in clasamentul general. In ierarhia generala el este urmat de catre 
belgianul Tom Boonen (Quick Step) la 2 secunde distanta si americanul Tyler Farrar (Garmin - Transitions) la 6 secunde distanta. In clasamentul sprinterilor conduce americanul Tyler Farrar (Garmin - Transitions) cu 119 de puncte, letonul Gatis Smukulis (AG2R La Mondiale) a preluat tricoul  celui mai bine clasat tanar in clasamentul general care este totodata si cel mai combativ rutier. In ierarhia pe echipe este lidera Team Saxo Bank urmata de de Garmin - Transitions si Team HTC - Columbia toate cu acelasi timp.
Astazi in etapa a sasea (ultima) de contratimp individual ciclistii vor avea de parcurs distanta de 18,6 km intre Al Jissah  si Muscat Corniche.

Niciun comentariu:

Insportline