Totalul afișărilor de pagină

vineri, 5 februarie 2010

Romania - Croatia 2-1 la Fed Cup

Ieri, in Portugalia, in ziua a doua a intrecerilor Cupei Federatiei rezervata jucatoarelor de tenis, reprezentativa Romaniei a intalnit reprezentativa similara a Croatiei intr-o partida contand pentru Grupa B din cadrul Zonei Euro-Africane 1. Dupa ce in prima zi jucatoarele noastre au fost invinse de catre Elvetia cu scorul de 2-1 de data aceasta au reusit sa se impuna in fata croatelor cu scorul de 2-1.

In prima partida constanteanca Simona Halep a dispus in trei seturi de croata Ajla Tomlajnovic cu scorul de 6-7(5-7), 6-1, 7-6(7-2).
A urmat cea de a doua intalnire de simplu care le-a pus fata in fata pe Alexandra Dulgheru si croata Petra Martic. Croata s-a impus dupa doua seturi cu scorul de 6-3,6-4.
In ultima partida a zilei cea de dublu decisiva pentru stabilirea invingatoarei s-au intalnit Halep si Dulgheru contra Tomlajnovic si Martic. In final s-au impus romancele cu scorul de 5-7, 6-3, 6-4 aducand prima victorie pentru Romania.
In cealalta partida a grupei Elvetia a invins Portugalia cu 3-0.
Pentru a se ma putea califica fetele noastre trebuie sa le invinga pe portugheze cu 3-0 iar croatele sa le invinga pe jucatoarele din Tara Cantoanelor cu acelasi scor.

Niciun comentariu:

Insportline