Totalul afișărilor de pagină

vineri, 2 martie 2012

Stafeta mixta a Romaniei a ocupat locul 20 la Campionatul Mondial de biatlon de la Ruhpolding (Germania)

Astazi, la Ruhpolding, in Germania, au debutat intrecerile Campionatului Mondial la biatlon cu intrecerea de stafeta mixta. Romania a fost reprezentata in acesta intrecere de catre Eva Tofalvi , Luminita Piscoran, Stefan Gavrila si Laurentiu Vamanu.
Prima intrata in cursa a fost ciucanca Eva Tofalvi in varsta de 33 de ani, legitimata la ASA Miercurea Ciuc care a terminat cei 6 km ai schimbului pe locul 7 cu timpul de 17,45 minute la 47,5 secunde distanta de de prima pozitie cu doar o singura tinta ratata din pozitia in picioare. De notat ca dupa prima tragere Eva se afla pe locul 3 la 4,6 secunde de primul loc.
Stafeta a fost preluata de catre braneanca Luminita Piscoran, in varsta de 22 de ani, legitimata la CSS Dinamo Brasov, care a parcurs cei 6 km rezervati fetelor in 18,00 minute avand 2 ratari ambele din pozitia in picioare terminand astfel cursa pe locul 10 la o distanta de 1,34 minut de prima pozitie a clasmentului.
Piscoranu a predat stafeta lui Stefan Gavrila in varsta de 22 de ani care a parcurs cei 7,5 km  rezervati baietilor in 21,10 minute avand o tragere dezastroasa cu 2 ratari din pozitia culcat si 3 din pozitia in picioare efectuand totodata si un tur de penalizare astfel ca inaintea ultimului schimb stafeta Romaniei a coborat pana pe locul 17 la o distanta de 3,47 minute de locul unu.
Ultimul in cadrul stafetei mixte a fost tanarul Laurentiu Vamanu in varsta de doar 18 ani care parcurs distanta de7,5 km rezervata baietilor cu timpul total de 21,37 minute iar la cele doua treceri prin poligon a avut doar 3 ratari (1 din pozitia culcat si 2 din pozitia in picioare) terminand intrecerea pe locul 19 la 5,41 minute de castigatorea probei stafeta Norvegiei.
Pe locurile urmatoare s-au clasat Slovenia - medalie de argint si Germania - medalie de bronz.
De notat ca la aceasta intrecere au participat 27 de stafete.
Intrecerile Campionatului Mondial de biatlon de la Ruhpolding vor continua sambata cu probele de sprint feminin si masculin.

Niciun comentariu:

Insportline