Totalul afișărilor de pagină

joi, 8 martie 2012

CVM Tomis Constanta - Steaua Bucuresti 3-0 (25-17, 26-24, 25-20) in play-offul Campionatului National de volei masculin Divizia A1

Astazi, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, în cadrul primei partide din cadrul play-offului a Campionatului National de volei masculin Divizia A1, s-au intalnit echipa gazda, CVM Tomis Constanta ocupanta locului 2 la sfarsitul sezonului regulat si Steaua Bucuresti locul 7.

Palmaresul ultimilor intalniri directe dintre cele doua formatii era favorabil gazdelor care trecusera de stelisti cu 3-0 in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, cu 3-0 in tur la Constanta si cu 3-2 in retur in urma cu patru zile la Bucuresti.
“Marinarii" condusi de pe margine de antrenorii Jorge Cannestracci si Razvan Parpala au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Juan Carlos Blanco (coordonator), Florin Voinea (extrema), Philip Maiyo (universal), Fabian Birău (centru), Maximo Torcello (extrema), Mladen Bojovic(centru) şi Joel Alexander Silva pe postul de libero.
In primul set gazdele ii i-au puternic pe "militari" si conduc cu 8-3 la primul time-out tehnic. Oaspetii se apropie la 11-9 dar gazdele nu cedeaza presiunii si distanteaza la 16-12 si 20-14 pentru a castiga setul cu scorul de 25-17. 
Partialul al doilea este foarte echilibrat fiecare echipa succedandu-se la conducere pana la 20-20 cand dobrogenii se desprind la 23-21 si se parea ca vor castiga setul dar rosalbastrii nu renunta la lupta si egaleaza situatia la 24-24 insa experienta isi spune cuvantul si tomitanii castiga setul cu 26-24.
In setul al treilea care va fi si ultimul voleibalistii de la malul Marii Negre cedeaza initiativa pe fondul relaxarii care a dus la greseli la preluare desincronizari intre compartimente, pase gresite si atacuri irosite si astfel stelistii vor conduce cu 8-5, 11-6, 13-7. Treziti din amorteala de Cannestracci constantenii se pun pe treaba si intorc rezultatul la 24-18. Pentru a prelungi suspansul rosalbastrii si apropie la 24-20 dar atat pentru ca dobrogenii isi adjudec si setul al treilea cu scorul de 25-20.  
Pentru CVM Tomis Constanta au mai jucat Marin Lescov, Radu Began si Dragos Pavel.
Voleibalistii constanteni au avut din nou probleme la serviciu unde nu mai putin de 7 s-au transformat in puncte pentru adversar in schimb blocajul si-a facut din nou datoria reusind 7 de puncte prin acest procedeu.
Episodul al doilea al acestei confruntari se va consuma duminica la Bucuresti.

Niciun comentariu:

Insportline