Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 martie 2012

Simona Halep singura reprezentanta a Romaniei ramasa in cursa la Indian Wells

In perioada 8 - 18 martie, la Indian Wells (California), in Statele Unite ale Americii, sub denumirea de "BNP Parisbas Open", pe suprafata hard, se desfasoara in un turneu de tenis rezervat atat fetelor cat si baietilor cu premii totale in valoare de 4.694.969 $. La feminin Romania mai este reprezentata in aceasta competitia de catre Monica Niculescu (fav.28), Irina Begu si Simona Halep.
In ziua a treia a intrecerii, Begu in varsta de 21 ani, actualmente pe locul 46 in clasamentul WTA, a jucat in turul II al competitiei impotriva jucatoarei din Rusia rusoiacei Maria Kirilenko favorita numarul 20, in varsta de 25 de ani aflata in acest moment pe locul 23 in ierarhia WTA. Dupa 150 de minute si doua seturi foarte disputate victoria a revenit lui Kirilenko cu scorul de 7-6 (7-4), 6-4. De mentionat ca in primul set Irina  revenit de la scorul de 4-0 pentru adversara sa.  
Halep in varsta de 20 ani, actualmente pe locul 50 in clasamentul WTA, a evoluat in turul II al competitiei in compania jucatoarei din Cehia Petra Cetkovska favorita numarul 28 a turneului in varsta de 27 de ani aflata in acest moment pe locul 30 in clasamentul WTA. Dupa 98 de minute de joc victoria a revenit "sirenei" de la malul Marii Negre in doua seturi cu scorul de 6-2,6-4.
In optimile de finala Simona Halep o va infrunta pe frumoasa jucatoare din Rusia Maria Shrapova favorita numarul 2 a turneului.
Niculescu in varsta de 24 ani, actualmente pe locul 29 in clasamentul WTA,  favorita numarul 26 a intrecerii a evoluat in turul II al competitiei in compania jucatoarei din Suedia, Sofia Arvidsson in varsta de 27 de ani aflata in acest moment pe locul 56 in clasamentul WTA. Dupa 100 de minute de joc victoria a revenit suedezei in doua seturi identice cu scorul de 6-3,6-3.

Niciun comentariu:

Insportline