Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 martie 2012

Divizia A1 la volei feminin : Universitatea Cluj - CSV 2004 Tomis Constanta 0-3 (15-25, 19-25, 22-25)

In acest seara, la Cluj, in Sala Sporturilor "Horia Demian" din localitate, campioana Romaniei, CSV 2004 Tomis Constanta, a intalnit-o pe Universitatea Cluj  intr-o partida restanta contand pentru etapa a-XVIII-a a Campiontului National Divizia A1 la volei feminin.
Plecate martea trecuta de la Constanta catre Krasnodar (Rusia) in vederea sustinerii returului din Cupa CEV unde au obtinut o calificare istorica in fata unei mai titratei echipe si anume Dinamo Krasnodar, ajunse apoi la Iasi unde au invins-o pe Penicinina cu 3-0 au debarcat astazi la Cluj.

Asa stand lucrurile antrenorul principal Darko Zakoc si secundul Constantin Alexe, au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Iulia Bogmaster (coordonator) - Claudia Gavrilescu (centru,capitan), Thais (extrema), Katsiaryna Zakreuskaya (centru), Cristina Cazacu (universal), Elena Butnaru (extrema) şi Andreea Ispas - libero.
In primul set ardelencele rezista pana la 12-12 dup care dobrogencele se desprind la 16-12, 22-14 adjudecandu-si setul cu scorul de 25-15.
Setul doi este echilibrat pana la primul time-out tehnic cand oaspetele conduc cu 8-7. De aici echilibrul se rupe si "sirenele" se desprind la 16-9, 20-12 si 24-15. Transilvanencele incerca pe final o revenire dar tardiva setul fiind castigat de tomitane cu scorul de 25-19.
Setul al treile si ultimul este dominat in prima sa treime de clujence care conduc cu 8-5. Campioanele revin si conduc spre finalul setului cu 24-19. Din nou, pe final, ardelencele incearca o revenire dar experienta isi spune cuvantul si Tomisul isi djudec si setul trei cu scorul de 25-22.
Pentru CSV 2004 Tomis Constanta au mai jucat Diana Neagu, Jovana Vesovic, Tsvetelina Zarkova si Marina Vujovic (libero).
Dupa aceasta partida jucatoarele de la malul Marii Negre isi continua periplul lor prin tara urmand ca miercuri la Targu -Mures sa intalneasca pe echipa locala CSU Medicina ocupanta locului 5 in clasament intr-o partida contand pentru penultima etapa a sezinului regulat.
Cu punctele acumulate astazi CSV 2004 Tomis Constanta isi consolideaza locul doi in clasament cu 49 de puncte dupa lidera intrecerii interne Stiinta Bacau cu 55 de puncte si inaintea ocupantei locului trei, Dinamo Bucuresti cu 43 de puncte.

Niciun comentariu:

Insportline