Totalul afișărilor de pagină

vineri, 23 martie 2012

Liga Nationala de handbal masculin : HCM Constanta - HC Odorhei 37-30 (19-13)

Astazi, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, in prima partida a etapei a-XXI-a a Ligii Nationale de handbal masculin, campioana Romaniei si detinatoarea totodata a cupei Romaniei , HCM Constanta a intalnit formatia harghiteana HC Odorhei. 
Asa stand lucrurile antrenorul principal al "marinarilor' Constantin Stefan ajutat de secunzii Eden Hairi si Alexandru Buligan a trimis in teren urmatorul "sapte" : Mihai Popescu - Valentin Ghionea (extrema dreapta), Bogdan Criciotoiu (inter dreapta), Marius Stavrositu (coordonator), Marius Novanc(pivot), Alex Csepreghi (inter stanga) si Alex Sabou (extrema stanga).
Inceputul este unul echilibrat oaspetii reusind sa tina pasul cu dobrogenii pna in minutul 7 la scorul de 4-4. In acest moment Buligan il trimite intre buturi pe Ionut Rudi Stanescu in locul lui Mihai Popescu si drept dovada gazdele incep sa se distanteze gol dupa gol (12-8 in minutul 18) pentru ca in minutul 25 sa consemnam cea mai mare diferenta de scor 16-10 diferenta mentinuta pana la pauza cand tomitanii vor conduce cu 19-13.
In repriza  doua constantenii isi conserva avantajul ba mai mult gratie interventiilor magnifice ale lui Ionut Rudi Stanescu se distanteaza in minutul 41 la 25-17. Diferenta care se mareste in continuare la 30-21 in minutul 48 si 37-28 in minutul 59. In ultimul minut de joc pe fondul relaxarii gazdelor care s-au vazut cu sacii in caruta dar si a faptului ca evoluau cu 2 oameni in minus harghitenii vor reusi sa mai reduca din diferenta. Scor final dupa 60 de minute de joc : HCM Constanta - HC Odorhei 37-30.
Pentru HCM Constanta au evoluat : Ionut Rudi Stanescu 16 aruncari parate din 41de aruncari la poarta din cre o lovitur de la 7 metri, Mihai Popescu (0/5) - Marius Stavrositu (7 goluri din 8 runcari la poarta din care 2 de la 7 metri), Valentin Ghionea (7/9 din care unul de la 7 metri), Bogdan Criciotoiu (5/5), Alexandru Sabou (4/5), Marius Novanc (4/6), Borislav Angelovski (3/3), George Buricea (3/5), Marius Sadoveac (2/3), Alex Csepreghi (2/4),  Laurentiu Toma (0/1 o aruncare de la 7 metri ratata). A mai jucat Alex Simicu.
Cu cele 2 puncte acumulate astazi HCM Constanta ocupa dupa 21 etape locul 1cu maximum de puncte 42 la 10 puncte distanta de ocupanta locului 2 echipa moldava Stiinta Minicipal Dedeman Bacau.

Niciun comentariu:

Insportline