Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 7 martie 2012

Paris - Nice (IV) : Gianni Meersman (Lotto-Belisol) castiga etapa la sprint dar Bradley Wiggins (Sky Procycling) pastreaza tricoul galben al liderului turului

Astazi, in Franta, in etapa a-IV-a a cursei cicliste "Paris-Nice", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de distanta de 183 km intre Brive-la-Gaillarde si Rodez, victoria a revenit la sprint belgianului in varsta de 27 ani, de la formatia belgiana Lotto-Belisol Team, Gianni Meersman, cu timpul de 4 ore 21 minute si 1secunda. Acesta i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe slovenul Grega Bole (Lampre - ISD) si pe olandezul Lieuwe Westra (Vacansoleil-DCM) sositi in acelasi timp cu invingatorul.

Sosit in grupul de frunte al etapei britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) si-a pastrat tricoul galben al liderului turului fiind urmat in ierarhia generala de catre nordmericanii Levi Leipheimer (Omega Pharma-Quick Step) la 6 secunde distanta si Tejay Van Garderen (BMC Racing Team) la 11 secunde distanta.
Spaniolul Alejandro Valverde (Movistar Team) continua sa conduca in clasamentul celui mai bun sprinter cu un total de 52 puncte.
Nordamericanul Tejay Van Garderen (BMC Racing Team) este in continuare cel mai bine clasat tanar in clasamentul general iar spaniolul Luis Angel Mate Mardones (Cofidis Le Credit En Ligne) a preluat tricoul celui mai bun catarator cu un total de 18 puncte.
In clasamentul pe echipe Omega Pharma-Quick Step si-a marit avantajul la 3 minute fata de urmaritoare Sky Procycling si BMC Racing Team.
Maine in etapa a cincea ciclistii vor avea de parcurs distanta de 178 km intre Onet-le-Chateau si Mende.

Niciun comentariu:

Insportline