Totalul afișărilor de pagină

vineri, 9 martie 2012

Paris-Nice (VI) - Luis Leon Sanchez Gil (Rabobank Cycling Team) a castigat etapa iar Bradley Wiggins (Sky Procycling) isi pastreza tricoul galben al liderului turului

Astazi, in Franta, in etapa a-VI-a a cursei cicliste "Paris-Nice", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de distanta de 176,5 km intre Suze-la-Rousse si Sisteron, victoria a revenit la spaniolului in varsta de 28 ani, de la formatia olandeza Rabobank Cycling Team, Luis Leon Sanchez Gil, cu timpul de 4 ore 7 minute si 58 secunde. Ibericul l-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe germanul Jens Voigt (RadioShack-Nissan). Pe locul trei a sosit australian Heinrich Haussler (Garmin - Barracuda) sositi la 14 secunde distanta de invingator.

Britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) sosind in grupul de frunte al etapei si-a pastrat tricoul galben al liderului turului fiind urmat in ierarhia generala de catre olandezul Lieuwe Westra (Vacansoleil-DCM) la 6 secunde distanta si nordmericanul Levi Leipheimer (Omega Pharma-Quick Step) la 11 secunde distanta.
Spaniolul Alejandro Valverde (Movistar Team) continua sa conduca in clasamentul celui mai bun sprinter cu un total de 74 puncte.
Nordamericanul Tejay Van Garderen (BMC Racing Team) este in continuare cel mai bine clasat tanar in clasamentul general iar belgianul Frederik Veuchelen (Vacansoleil-DCM) poarta tricoul celui mai bun catarator pentru  a doua zi consecutiv cu un total de 55 puncte.
In clasamentul pe echipe Omega Pharma-Quick Step si-a micsorat din avantajul avut fata de urmaritoare Sky Procycling la 1 minut distanta si Movistar Team la 2,32 minute.
Maine in etapa a saptea ciclistii vor avea de parcurs distanta de 220 km intre Sisteron si Nice.

Niciun comentariu:

Insportline