Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 14 martie 2012

PDL jos labele de pe sportul constantean !


Cel mai performant manager, de structură sportivă, locală, din ultimele două decenii, doamna Elena Frîncu, a predat ieri stafeta conducerii Directiei Judetene de Tineret si Sport iesind la pensie.
Elena Frîncu lasă în urma sa o moştenire impresionantă: sub mandatul său, Constanţa a fost numărul 1 în sportul românesc, înregistrându-se performanţe de excepţie (titluri olimpice, mondiale, europene) atât în sporturile de echipă, cât şi în cele individuale. Patrimoniul ANST a fost păstrat, făcându-se investiţii majore în toate activele din Constanţa, Eforie, Năvodari sau 2 Mai.
Mostenire pe care iata PDL-ul incearca sa puna mana. Cum incearca? Prin interventii si presiuni facute din teritoriu la centru. Doamna deputat Maria Stavrositu aceasta Elena Udrea a Constantei a dat fuguta la Bucuresti la sefa ANST fosta mare atleta Doina Melinte sa-l prezinte pe acest Sorin Busu marea speranta a managentului sportiv constantean. Stavrositu a trecut si peste propunerea PDL Constantanta in speta fostul mare rugbyst Florian Constantin cel care a facut parte din echipa de la Auch invingatoare in fata Frantei, dar si peste propenerea Doinei Melinte Isabela Stan, directorul regional al ANST pe Regiunea de Sud-Est aceasta din urma sustinuta si de catre Elena Francu.Astfel noul director interimar al DJTS Constanta este acest Busu care a starnit zambetele asistentei atunci cand a fost intrebat daca a avut sau are tangenta cu sportul a raspuns "am jucat fotbal la juniori !".
 E o insulta la adresa constantenilor sa inlocuiesti un om de sport, de anvergura doamnei Elena Francu, cu acest individ doar pentru ca este membru pdl. Sa pui un neica nimeni de 29 de ani la o directie de sport, cu echipe in liga campionilor, cu o activitate bogata pe toate ramurile de sport, inseamna decesul miscarii sportive. E clar ca singurul scop va fi deturnarea banilor pentru alegeri si impunerea unor interese pe linie de partid.
Ce a facut aceasta beizadea pentru sportul romanesc sau constantean? A participat la Campionatul Modial de traforaj viteza sau la Jocurile Olimpice in proba de 9 pietre sau mai de graba a castigat faza pe oras la liniutele de pe Bulevardul Tomis ?
Machedonii vor sa subjuge Constanta si daca chiar trebuie sa conduca un aroman si aici, atunci sunt destui machedoni care au facut cinste sportului constantean si merita functia fara sa "pupe" drapelul de partid.
 Mai ramane sa vedem la sanatate un tractorist si la invatamant un bucatar. Abia atunci mareata realizare in teritoriu a pdl-ului va fi completa.
  

Niciun comentariu:

Insportline