Totalul afișărilor de pagină

vineri, 9 martie 2012

Begu si Halep in turul II Dulgheru eliminata la Indian Wells

In perioada 8 - 18 martie, la Indian Wells (California), in Statele Unite ale Americii, sub denumirea de
"BNP Parisbas Open", pe suprafata hard, se desfasoara in un turneu de tenis rezervat atat fetelor cat si baietilor cu premii totale in valoare de 4.694.969 $. La feminin Romania este reprezentata in aceasta competitia de catre Monica Niculescu (fav.28), Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Simona Halep si Sorana Cristea.
Begu in varsta de 21 ani, actualmente pe locul 46 in clasamentul WTA, favorita numarul 4, a jucat in optimile de finala ale competitiei impotriva jucatoarei din Cehia Lucie Hradecka in varsta de 26 de ani aflata in acest moment pe locul 61 in ierarhia WTA. Dupa  140 de minute si trei seturi victoria a revenit Irinei cu scorul de 4-6,7-5, 6-2.
In turul II Begu va juca impotriva rusoiacei Maria Kirilenko favorita numarul 20.
Halep in varsta de 20 ani, actualmente pe locul 50 in clasamentul WTA, a evoluat  in turul I al competitiei in compania chinezoaicei Shuai Zhang in varsta de 23 de ani aflata in acest moment pe locul 160 in clasamentul WTA venita din calificari. Dupa 71 de minute de joc victoria a revenit "sirenei" de la malul Marii Negre in doua seturi cu scorul de 6-1,6-1.
In turul II Simona Halep o va infrunta pe jucatoarea din Cehia Petra Cetkovska favorita numarul 28 a turneului.

Dulgheru in varsta de 22 ani, actualmente pe locul 57 in clasamentul WTA a evoluat in runda inaugurala a intrecerii in compania americancei Irina Falconi in varsta de 21 de ani actualmente pe locul 100 in ierarhia WTA beneficiara unui wild card oferit de catre organizatori. Din pacate pentru Alexandra dupa a castigat primul set 6-4 la scorul de 2-5 in setul doi a fost nevoita sa abandoneze ca urmare a unei accidentari.
Pentru participarea la acest turneu Dulgheru a primit un cec in valoarea de 7.709 $ si 10 puncte WTA.

Niciun comentariu:

Insportline