Totalul afișărilor de pagină

luni, 12 martie 2012

Divizia A1 la volei feminin : CSV 2004 Tomis Constanta - VC Unic LPS Piatra Neamt 3-0 (25-6, 25-14, 25-10)

Astazi, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, campioana Romaniei, CSV 2004 Tomis Constanta, a intalnit pe VC Unic LPS Piatra Neamt intr-o partida restanta contand pentru etapa a-XVII-a a Campionatului National Divizia A1 la volei feminin. Confruntarea era un fara importanta dat fiind faptul cele dou echipe nu mai puteau sa-si modifice pozitia in clasamentul final dupa sezonul regulat. Gruparea nemteana formata din jucatoare aflate inca la varsta junioratului nu putea emite pretentii in fata mai galonatelor lor adversare.Totodata nu intelegem programarea de catre Federatia Romana de Volei a acestei restante cu doar doua zile inaintea importantei partide pe care Tomisul o va sustine miercuri la Constanta in semifinalele CEV Cup impotriv voleibalistelor de la Galatasaray Istanbul.

Asa stand lucrurile antrenorul principal Darko Zakoc si secundul Constantin Alexe, au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Diana Neaga (coordonator) - Tsvetelina Zarkova(centru), Elena Butnaru (centru), Cristina Cazacu (universal), Thais (universal), Andreea Ispas (extrema) şi Marina Vujovic - libero.
Primul set dureaza doar 12 minute si este castigat de catre"sirene" cu 25-6 dupa ce au condus cu 8-2 si 16-4.
In setul doi dorind sa o odihneasca pe Diana Neaga Zakoc o trimite in teren pe Iulia Bogmaster. Pe fondul relaxarii dobrogencelor apar si greselile la preluarea cat si in atac astfel ca setul se incheie dupa 15 minute de joc cu scorul de 25-14 in favoare tomitanelor.
In  setul al treilea care va fi si ultimul constantencele conduc cu 8-0, 12-1, 16-4 pentru ca sa incheie setul dupa 15 minute cu scorul de 25-10.
Pentru CSV 2004 Tomis Constanta a mai evoluat Serban.
Din pacate un sfert din punctele realizate astazi de nemtence au fost ca urmare a greselilor la servicii a tomitanelor. Tot ele insa au reusit si 5 servicii as.
Cu punctele acumulate astazi CSV 2004 Tomis Constanta a terminat sezonul regulat pe locul doi in clasamentul Diviziei A1 la volei feminin cu 58 de puncte dupa lidera intrecerii interne Stiinta Bacau cu 61 de puncte si inaintea ocupantei locului trei, Dinamo Bucuresti cu 47 de puncte urmand a juca in play-off pentru un loc in semifinale in compania voleibalistelor de SCMU Craiova.

Niciun comentariu:

Insportline