Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 10 martie 2012

Paris - Nice (VII) : Belgianul Thomas De Gendt (Vacansoleil-DCM) cstiga etapa iar britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) isi conserva pozitia de lider al turului

Astazi, in Franta, in etapa a-VII-a a cursei cicliste "Paris-Nice", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de distanta de 220 km intre Sisteron si Nice, victoria a revenit belgianului in varsta de 28 ani, de la formatia franceza Vacansoleil-DCM, Thomas De Gendt, cu timpul de 5 ore 11 minute si 48 secunde. Pe locurile urmatoare au sosit estonianul Rein Taaramae (Cofidis Le Credit En Ligne) la 6,18 minute distanta si germanul John Degenkolb (Project 1T4i) sosit la 9,24 minute distanta de invingator.

Britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) sosind in grupul de frunte al etapei si-a pastrat tricoul galben al liderului turului fiind urmat in ierarhia generala de catre olandezul Lieuwe Westra (Vacansoleil-DCM) la 6 secunde distanta si ibericul Alejandro Valverde (Movistar Team) la 18 secunde distanta.
Spaniolul Alejandro Valverde (Movistar Team) continua sa conduca in clasamentul celui mai bun sprinter cu un total de 74 puncte.
Nordamericanul Tejay Van Garderen (BMC Racing Team) este in continuare cel mai bine clasat tanar in clasamentul general iar belgianul Frederik Veuchelen (Vacansoleil-DCM) poarta tricoul celui mai bun catarator pentru a treia zi consecutiv cu un total de 64 puncte.
In clasamentul pe echipe conduce Vacansoleil-DCM fiind urmat de catre Sky Procycling la 5,47 minute distanta si Movistar Team la 7,19 minute.
Maine in etapa a opta (ultima) ciclistii vor avea de parcurs distanta de 9,6 km intre Nice si Col d'Èze.

Niciun comentariu:

Insportline