Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 martie 2012

Britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) a castigat editia din acest an a cursei Paris-Nice

Astazi, in Franta, in etapa a-VIII-a (ultim) a cursei cicliste "Paris-Nice", rutierii inscrisi la startul intrecerii au avut de parcurs distanta de distanta de 9,6 km intre Nice si Col d'Èze, intr-un contratimp individual, victoria a revenit britanicului, in varsta de 31 ani, de la formatia britanica Sky Procycling, Bradley Wiggins, cu timpul de 19 minute si 12 secunde. Pe locurile urmatoare au sosit olandezul Lieuwe Westra (Vacansoleil-DCM) la 2 secunde distanta si francezul Jean-Christophe Peraud (Ag2R La Mondiale) sosit la 33 secunde distanta de invingator.
Britanicul Bradley Wiggins (Sky Procycling) castigand etapa si-a pastrat tricoul galben al liderului castigand editia din acest an a turului. Podiumul ierarhiei generale a fost completat de catre olandezul Lieuwe Westra (Vacansoleil-DCM) la 8 secunde distanta si ibericul Alejandro Valverde (Movistar Team) la 1,10 minute distanta de castigator.
Urmare a victoriei din ultima etapa Bradley Wiggins (Sky Procycling) a castigat titlul de cel mai bun sprinter cu un total de 92 puncte.
Nordamericanul Tejay Van Garderen (BMC Racing Team) a fost cel mai bine clasat tanar in clasamentul general iar belgianul Frederik Veuchelen (Vacansoleil-DCM) poarta tricoul celui mai bun catarator pentru a treia zi consecutiv cu un total de 64 puncte.
Ierarhia pe echipe a fost castigata de echipa franceza Vacansoleil-DCM fiind urmata de catre Sky Procycling la 4,45 minute distanta si Movistar Team la 7,28 minute.

Niciun comentariu:

Insportline