Totalul afișărilor de pagină

luni, 5 martie 2012

Divizia A1 la volei masculin : Unirea Dej - CVM Tomis Constanta 3-0 (25-20, 25-5, 25-19)

Astazi, la Dej, in Sala Sporturilor din localitate, într-o restanta contand pentru etapa a-XIX-a a Campionatului National de volei masculin Divizia A1, s-au intalnit echipa gazda, Unirea si CVM Tomis Constanta.
Din pacate conducerea echipei de pe litoral a hotarat ca la aceasta partida, fara importanta pentru “marinari", sa prezinte o echipa formata din juniori si cativa jucatori care au mai mult statutul de rezerva la echipa mare. Motivatia acestui noncombat sta in oboseala acumulata de catre echipa in aceste ultime zile cand afost nevoita ca in ultim saptamana sa dispute nu mai putin de 4 meciuri la care se adauga si deplasarea obositoare la si de la Tel Aviv in Challenge Cup. Asa stand lucrurile antrenorul secund Razvan Parpala a aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Marin Lescov (coordonator), Adrian Aciobanitei (extrema), Alexandru Zahar (universal), Marius Iftime (extrema), Andrei Spanu (centru), Alexandru Cersemba (centru) şi Mihai Mihaila pe postul de libero.
Suprinzator cei care conduc ostilitatile sunt constantenii  care conduc cu 5-2 si 8-7 la primul time-out tehnic. Setul sta sub semnul echilibrului pana la 17-16 in favoarea oaspetilor cand la serviciu pentru ardeleni vine fostul jucator al Tomisului Mihai Dumitrache care duce scorul la 21-17. Dobrogenii incearca o revenire la 22-20 dar experienta dejenilor isi spune cuvantul si isi vor adjudec setul cu scorul de 25-20.
Partialul al doilea este unul fara istoric unul in care tomitanii gresesc nepermis de mult (emotiile debutului pe prima scena si-au spus cuvantul) iar transilvanenii isi trec in cont si setul doi cu scorul de 25-5.
Setul trei si ultimul al acestei confruntari este unul echilibrat pana la al doilea time-out tehnic cand gazdele conduc cu 16-15 dupa ce oaspetii au avut 13-8. Aceasta rastunare de situatie ii demoralizeaza pe constanteni care vor ceda si setul al treilea cu scorul de 25-19.
Pentru CVM Tomis au mai evoluat Cezar Bulgaru si Eduard Ocunschi.
Voleibalistii constanteni au avut din nou probleme la serviciu unde nu mai putin de 15 s-au transformat in puncte pentru adversar in schimb blocajul a adus 6 de puncte prin acest procedeu.
Dupa aceasta infrangere CVM Tomis Constanta a acumulat 54 puncte si a terminat sezonul regulat pe locul doi dupa liderul Diviziei A1,Remat Zalau cu 61 puncte si inaintea lui Dinamo Bucuresti cu 47 de puncte.
In play-off  Tomisul o va infrunta pe Steaua Bucuresti. In acesta fza a competitiei se joacă în sistemul ”cel mai bun din trei partide”: echipa mai bine clasată va găzdui meciurile 1 şi 3, iar formaţia mai slab clasată va susţine pe teren propriu jocul al doilea. Partidele sunt programate pe 7, 10 şi 14 martie 2012.

Niciun comentariu:

Insportline