Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 7 martie 2012

Divizia A1 la volei feminin : CSU Medicin Targu-Mures - CSV 2004 Tomis Constanta 0-3 (12-25, 11-25, 17-25)

Astazi, la Targu-Mures, in Sala Sporturilor din localitate, campioana Romaniei, CSV 2004 Tomis Constanta, a intalnit echipa gazda CSU Medicina intr-o partida contand pentru etapa a-XXI-a a Campionatului National Divizia A1 la volei feminin.

Plecate martea trecuta de la Constanta catre Krasnodar (Rusia) in vederea sustinerii returului din Cupa CEV unde au obtinut o calificare istorica in fata unei mai titratei echipe si anume Dinamo Krasnodar, ajunse apoi la Iasi unde au invins-o pe Penicinina cu 3-0 dupa care au plecat la Cluj unde au invins pe Universitatea cu 3-0 astazi in drumul lor catre casa (Constanta) au facut o scurta escala. 
Asa stand lucrurile antrenorul principal Darko Zakoc si secundul Constantin Alexe, au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Diana Neaga (coordonator) - Claudia Gavrilescu (centru,capitan), Katsiaryna Zakreuskaya (centru), Cristina Cazacu (universal), Jovana Vesovic (universal), Tsvetelina Zarkova (extrema) şi Marina Vujovic - libero.
Primele doua seturi sunt fara istoric "sirenele" adjudecandu-le cu scorul de 25-12 si 25-11.
Inceptul setului al treilea pe fondul relaxarii sau oboselii acumulate de campioanele en titre  in ultimele 10 cand au disputat nu mai putin de 4 partide dar au si parcurs un numar impresionant de kilometrii cu autocarul  zile  este dominata de ardelence care conduc cu 8-5 la primul time-out tehnic. In continuare diferenta se mareste la 15-11 in favoarea muresencelor pentru ca la al doilea time-out tehnic sa consemnam scorul de 16-13 in favoarea gazdelor. Antrenorul constantencelor face doua schimbari inspirate introducandu-le in teren pe Thais in locul lui Cazacu si pe Butnaru in locul lui Gavrilescu.Mai intai cu Neaga la serviciu si apoi cu Vesovici, cu un blocaj pe fileu format de catre Zarkova,Butnaru si Thais care au adus 2 puncte si cu Zakreuskaya pe atac autoare pe final de set a 4 puncte, tomitanele nu au lasat nicio speranta gazdelor castigand setul cu 25-17.
Dupa aceasta partida jucatoarele de la malul Marii Negre se intorc in sfarsit acasa, la Constanta, unde vor pregati partida de campionat din ultima etapa a sezonului regulat, cu CSM Sibiu, de sambata, dar mai ales turul semifinalei Cupei CEV impotriva celor de la Galatasay Istambul ce se va disputa pe 14 martie la Constanta. 
Cu punctele acumulate astazi CSV 2004 Tomis Constanta avand si un joc mai putin disputat (cel cu Piatra Neamt) isi consolideaza locul doi in clasament cu 52 de puncte dupa lidera intrecerii interne Stiinta Bacau cu 55 de puncte si inaintea ocupantei locului trei, Dinamo Bucuresti cu 46 de puncte.

Niciun comentariu:

Insportline