Totalul afișărilor de pagină

joi, 22 martie 2012

"Cainii rosii" pusi cu botul pe labe de catre "marinari"

Astazi, la Constanta, in Sala Sporturilor din localitate, în cadrul primei partide a celei de a doua semifinale ale Campionatului National de volei masculin Divizia A1, s-au intalnit echipa gazda, CVM Tomis Constanta si Dinamo Bucuresti.

“Marinarii" condusi de pe margine de antrenorii Jorge Cannestracci si Razvan Parpala au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Marin Lescov (coordonator), Florin Voinea (extrema), Philip Maiyo (universal), Fabian Birău (centru), Dragos Pavel (extrema), Mladen Bojovic(centru) şi Joel Alexander Silva pe postul de libero.
In primul set gazdele echilibrul se mentine pana la 4-4 cand intra la serviciu extrema gazdelor Dragos Pavel care va rupe ritmul partidei servind 3 asi consecutivi.In continuare diferenta se mareste la 11-5, 19-10 pentru ca dobrogenii sa-si adjudece setul cu scorul de 25-15.   
Partialul al doilea este echilibrat pana la al doilea time-out tehnic cand tomitanii conduc cu 16-14. Cu un final de set mai bun constantenii isi adjudeca si setul al doilea cu scorul de 25-19.
In setul al treilea care va fi si ultimul voleibalistii de la malul Marii Negre cedeaza initiativa in prima treime a partialului scor 5-7 dar venirea la serviciu a coordonatorului Lescov care va servi perfect va aduce in avantaj echipa sa la 9-7. Echilibrul se mentine pana la al doilea time-out tehnic cand "marinarii" au un avantaj fragil de un singur punct 16-15.  La scorul de 21-16 pentru dobrogeni se parea ca setul va fi o formalitate si ca vor catiga usor si acest set dar Despotovski si coechipierii sai de la Dianmo nu sunt de acord apropiindu-se la 22-21. Mai lucizi pe final voleibalistii constanteni reusesc sa isi adjudece si setul al treilea cu scorul de 25-22.
Pentru CVM Tomis Constanta au mai jucat Radu Began si Mihai Mihaila.
Voleibalistii constanteni au avut din nou probleme la serviciu unde nu mai putin de 15 s-au transformat in puncte pentru adversar dar am notat si 7 servicii as expediate de tomitani iar blocajul si-a facut din nou datoria reusind 5 de puncte prin acest procedeu.
Episodul al doilea al acestei confruntari se va consuma maine in Sala Sporturilor.


Niciun comentariu:

Insportline