Totalul afișărilor de pagină

joi, 27 ianuarie 2011

Orasul Constanta ramane fara echipa de handbal feminin

Conform siteului handbalvolei.ro conducerea clubului de handbal CS Tomis Constanta prin presedintele sau domnul Gheorghe Slabu a depus actele la Federaţia Română de Handbal pentru a se asocia cu noul club al muncipalităţii băcăuane CSM.

Noul club va avea titulatura de CSM Tomis Bacău şi dacă actele vor fi aprobate de Consiliul de Administraţie al Federaţiei meciul cu Rulmentul din prima etapă a returului se va putea disputa chiar la Bacău.
"Îmi pare rău că am ajuns să apelăm la astfel de căi pentru a ne putea menţine existenţa şi vom priva oraşul Constanţa de această echipă dar situaţia prin care trecem ne-a impus măsuri severe.” declara Slabu siteului handbalvolei.ro
Conducerea actuală a făcut în dese rânduri apel către autorităţile locale constănţene pentru a sprijini clubul de la malul mării ce a reuşit o clasare pe locul 3 în ediţia trecută de campionat dar... nu a primit niciun raspuns. Astfel ca, corabia Tomisului începuse să plutească în derivă după nesiguranţa şi incertitudinea la nivel financiar ce a planat asupra existenţei echipei.
Pe langa acest fapt lotul Tomisului s-a subtiat si diminuat valoric.
Cristina Zamfir a depus memoriu la federatie, Aneta Barcan paraseste si ea echipa, portarita Mihaela Smedescu se intoarce la Oltchim si colac peste pupaza Andreea Talvac renunta pentru o perioada la handbal fiind insarcinata.

Niciun comentariu:

Insportline