Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Santos Tour Down Under (V) - Francisco Ventoso (Movistar Team) castiga etapa la sprint darCameron Meyer (Team Garmin-Cervelo) isi pastreaza tricoul portocaliu al liderului cursei

Astazi, in Australia, in etapa a-V-a a "Santos Tour Down Under", desfasurata pe distanta de 131 km intre McLaren Vale si Willunga victoria revenind la sprint spaniolul in varsta de 28 ani, Francisco Ventoso (Movistar Team) cu timpul de 3 ore 6 minute si 10 secunde.

Ventoso i-a invins pe australienii Michael Matthews (Rabobank Cycling Team) si si Matthew Goss (HTC-Highroad).
Dupa aceasta etapa australianul Cameron Meyer (Team Garmin-Cervelo) si pastreaza tricoul portocaliu al liderului turului fiind urmat in clasamentul general de catre australianul Matthew Goss (HTC-Highroad) la 8 secunde distanta si olandezul Laurens ten Dam (Rabobank Cycling Team) la 10 secunde distanta.
La finalul etapei belgianul Ma tthew Goss (HTC-Highroad) a preluat tricoul albastru al celui mai bun sprinter cu un total de 20 puncte.
In clasamentul cataratorilor australianul Luke Roberts (UNI SA - Australia) a imbracat tricoul alb pentru a cincea zi consecutiv acumuland un numar de 44 puncte.
In clasamentul pe echipe Movistar a preluat sefia fiind urmata de catre Vacansoleil-DCM la 1 secunda distanta si Ag2r la 18 secunde distanta.
Maine in etapa a sasea (ultima) a turului ciclistii vor avea de parcurs distanta de 90 km si se va desfasura in jurul orasului Adelaide.

Niciun comentariu:

Insportline