Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 ianuarie 2011

Debut cu stangul pentru Edina Gallovits la Auckland (Noua Zeelanda)

In perioada 3 ianuarie - 8 ianuarie, la Auckland, in Noua Zeelanda, sub denumirea de "ASB Classics" se desfasoara in un turneu de tenis rezervat  fetelor.
Reprezentantele a Romaniei in aceasta competiei sunt Edina Gallovits si Simona Halep.
Gallovits
(in varsta de 26 de ani, locul 76 in clasamentul WTA) a avut-o ca adversar in prima runda a turneului pe britanica Anne Keothavong  (28 de ani, jucatoare de mana dreapta locul 55 in ierarhia WTA). Dupa 137 de minute de joc victoria a revenit insularei cu scorul de 6-7 (4-7), 6-4, 6-0.
Iata si cateva date tehnice ale confruntarii dintre cele doua combatante : Gallovits a servit un singur as fata de 4 ai britanicei iar la capitolul duble greseli atat romanca a avut 6 fata de doar 3 ale adversarei sale, procentajul de reusita al primului serviciu a fost favorabil banatencei cu 62% fata de 61% ale londonezei, la capitolul puncte castigate pe serviciul propriu Edina a reusit 50 fata de 61 ale lui Keothavong iar din punct de vedere al punctelor castigate pe serviciul adversarului Gallovits a reusit 41 fata de 53 ale lui insularei.
Cea de a doua reprezentanta a noastra, constanteanca Simona Halep in varsta de 19 ani, locul 81 in clasamentul WTA, va intra in concurs astazi in compania reprezentantei gazdelor, Marina Erakovic. Erakovic nascuta in Croatia, la Split, in varsta de 22 de ani, actualmente pe locul 323 in ierarhia generala a WTA pentru a putea intra pe tabloul principal al turneului a primit un wild-card din partea organizatorilor.

Niciun comentariu:

Insportline