Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 ianuarie 2011

Debut cu dreptul al noilor achizitii in partida CV 2004 Tomis Constanta - CS ProVolei Botosani 3-0 (25-12, 25-15, 25-19)

Sambata in Sala Sporturilor din Constanta, CV Tomis 2004 Constanta a primit replica modovencelor de la CS ProVolei Botosani in cadrul etapei a-XII-a prima a returului Campionatului National Divizia A1 la volei feminin.

“Sirenele” conduse de pe margine de catre antrenor principal Darko Zakoc si de Constantin Alexe, au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Diana Neaga (coordonator) - Elena Butnaru (centru), Adriana Bobi (centru), Jasna Majestorovic(extrema), Emiliya Nikolova (universal), Ioana Nemtanu (extrema) - Marina Vujovic (libero).
Dupa cum se observa conducerea clubului constantean nu a stat cu mainile in san in pauza competitionala transferand patru jucatoare. Astfel au sosit la gruparea de la malul marii din indepartata si insorita Brazilie a carei nationala feminina este campiona mondiala coordonatoarea Viviane Lucia Pessoa de Faria si extrema Juliana Caetano Serafim. Din Bulgaria a sosit universalul Emiliya Nikolova in varsta de 19 ani internationala de tineret si de senioare a tarii de la sud de Dunare. Ultima jucatoare achizitionata este de fapt o repatriere centrul Elena Butnaru fiind adusa in locul ghinionistei Georgeta Ciobanu care va trebui sa se opereze la menisc si ligamente dat fiind accidentarea s-a destul de grava suferita in partida de CEV Cup cu polonezele de Tauron MKS Dabrowa Gornicza.
Acestea fiind datele despre partida vom spune foarte putine lucruri pentru ca meciul a fost condus da capo al fine de gazde acestea reusind o victorie clara cu scorul de 3-0 pe seturi 25-12, 25-15 si 25-19 dupa 53 d eminute de joc.
Botosenencele o singura data au avut avantaj in setul II la scorul de 2-0 in rest tomitanele au dominat si chiar ar fi putut invinge mai categoric daca nu apareau destule desincronizari inerente ca urmare a lipsei de omogenitate a sextetului de baza prin aparitia ca titulare a doua noi jucatoare. De altfel in setul doi pe fondul unor greseli dar si a unei oboseli acumulate in timp Diana Neaga a fost inlocuita pana la sfarsitul partidei cu noua achizitie sportiva din tara cafelei Viviane Lucia Pessoa de Faria care nu a rupt gura targului. De atfel, in setul III, la scorul de 19-12, cand zarurile fusesera aruncate, antrenorul gazdelor Darko Zakoc, le-a introdus in teren si pe Cristina Cazacu, Adriana Valcu si pe cealalta brazilianca extrema Juliana Caetano Serafim.
De semnalat pentru a nu stiu cata oara problemele pe care jucatoarele Tomisului la intampina la serviciu nu mai putin de 6 nimerind fileu sau fiind trimise in afara spatiului de joc.
Dintre cele 4 noi achizitii a impresionat tanara bulgaroaica universalul Emiliya Nikolova care la numai 19 ani se anunta o veritabila sferanta a voleiului din tara vecina. Butnaru si Viviane Lucia Pessoa de Faria mai au inca de lucrat pana sa se familiarizeze cu schemele pregatite de catre Darko Zakoc iar Juliana Caetano Serafim a jucat prea putin pentru a ne face o parere.
Cu victoria obtinuta sambata CV 2004 Tomis Constanta a acumulat 29 de puncte avand un setaveraj de 30-5 si se situeaza pe pocul doi al clasamentului in urma Stiintei Bacau care conduce neinvinsa cu 31 de puncte si cu un setaveraj de 32-4.

Niciun comentariu:

Insportline