Totalul afișărilor de pagină

joi, 6 ianuarie 2011

Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala la Auckland (Noua Zeelanda)

In perioada 3 ianuarie - 8 ianuarie, la Auckland, in Noua Zeelanda, sub denumirea de "ASB Classics" se desfasoara in un turneu de tenis rezervat fetelor.

Singura reprezentanta a Romaniei ramasa in competitia de simplu este Simona Halep.
Constanteanca Simona Halep in varsta de 19 ani, locul 81 in clasamentul WTA, a evoluat noaptea trecuta in cadrul sferturilor de finala in compania reprezentantei Belgiei, Yanina Wickmayer. Wickmayer nascuta la Lier, in Belgia, in varsta de 22 de ani, actualmente pe locul 23 in ierarhia generala a WTA jucatoare de mana dreapta era favorita numarul 2 a turneului. De mentionat ca Yanina este castigatoarea de anul trecut a "ASB Classics". Dupa 63 de minute de joc Simona isi incheie parcursul la Auckland victoria revenind belgiencei cu categoricul scor de 6-0, 6-2.
Iata si cateva date tehnice ale confruntarii dintre cele doua combatante : Halep a servit un singur as fata de niciunul al belgiancei iar la capitolul duble greseli romanca a avut 6 fata de doar 4 ale adversarei sale, procentajul de reusita al primului serviciu a fost favorabil constantencei cu 67% fata de 66% ale Yaninei, la capitolul puncte castigate pe serviciul propriu Simona a reusit 16 fata de 30 ale lui Wickmayer iar din punct de vedere al punctelor castigate pe serviciul adversarului Halep a reusit 20 fata de 30 ale sportivei din Belgia. De mentionat ca partida desfasurata pe arena centrala a inceput cu o intarziere de 20 de minute ca urmare a ploii.

Niciun comentariu:

Insportline