Totalul afișărilor de pagină

joi, 27 ianuarie 2011

Divizia A1 la volei feminin : CV 2004 Tomis Constanta - Universitatea Cluj 3-0 (25-6, 25-17, 25-12)

Miercuri in Sala Sporturilor din Constanta, a avut loc un interesent cuplaj voleibalistic. In ultima partida a cuplajului CV Tomis 2004 Constanta a primit replica ardelencelor de la Universitatea Cluj in cadrul etapei a-XIII-a prima a returului Campionatului National Divizia A1 la volei feminin.
“Sirenele” conduse de pe margine de catre antrenor principal Darko Zakoc si de Constantin Alexe, au aliniat la startul partidei urmatoarea formula de echipa : Diana Neaga (cap.,coordonator) - Elena Butnaru (centru), Adriana Bobi (centru), Jasna Majestorovic (extrema), Emiliya Nikolova (universal), Ioana N emtanu (extrema) - Marina Vujovic (libero). Se observa absenta din echipa de baza pentru al doilea meci consecutiv a centrului Claudiei Gavrilescu capitanul vicecampioanei care este accidentata.
Acestea fiind datele vom spune ca gazdele au reusit o victorie facila, fara istoric, cu scorul de 3-0 pe seturi 25-6, 25-17 si 25-12 dupa numai 46 deminute de joc.
Transilvanencele au opus o rezistenta mai darza in setul II cand au condus cu 6-4 si 10-9 dar experienta “marinarelor” a facut ca revinimentul oapetelor sa fie doar un foc de paie pentru ca constantencele au revenit si au preluat conducerea cu 16-13 si 19-14.
De altfel in setul doi pe fondul unor greseli dar si a unei oboseli acumulate in timp Diana Neaga si Jasna Majestorovic au fost inlocuite de catre brazilianca cafelei Viviane Lucia Pessoa de Faria si Alexandra Trica. Voleibalista din tara cafelei nu a rezistat in teren decat cateva schimburi pentru ca Darko Zakoc nemultumit de prestatia din teren elevei sale, dar si a faptului ca atunci cand a chemat-o la schimbare brazilianca a intarziat, a retrimis-o in teren pe Neaga.
Tot in acest partial arbitrul asistent aflat in jumatatea de teren acoperita de tomitane a “dormit in papuci” indicand ca fiind in teren (deci, in favoarea adversarelor) doua atacuri ale clujencelor care depasisera cu jumatate de metru suprafata de joc.
Setul III Tomisul il incepe cu cealalta brazilianca extrema Juliana Caetano Serafim in formatie iar scorul de 20-7 sunt introduse in teren si Adriana Valcu in locul Alexandrei Trica si Cristina Cazacu in locul Emiliey Nikolova.
Dintre cele 4 noi achizitii din nou a impresionat tanara bulgaroaica universalul Emiliya Nikolova, Elena Butnaru Juliana Caetano Serafim nu s-au evidentiat cu ceva iar coordonatorul Viviane Lucia Pessoa de Faria a dezamagit.
Cu victoria obtinuta astazi CV 2004 Tomis Constanta a acumulat 32 de puncte avand un setaveraj de 33-5 si se situeaza pe locul doi al clasamentului in urma Stiintei Bacau care conduce neinvinsa cu 34 de puncte si cu un setaveraj de 35-4.

Niciun comentariu:

Insportline