Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 19 ianuarie 2011

Ciclistul australian Robbie McEwen (Team Radio Shack) a preluat tricoul partocaliu al liderului turului

Astazi, in Australia, in etapa a-II-a a "Santos Tour Down Under", desfasurata pe distanta de 146 km intre Tailem Bend si Mannum victoria revenind la sprint britanicului in varsta de 23 ani, Ben Swift (Sky Procycling), cu timpul de 3 ore 27 minute si 44 secunde.

Swift i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe australianul Robbie McEwen (Team Radio Shack) si pe compatriotul sau Graeme Brown (Rabobank Cycling Team) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Ca urmare locului doi obtinut in etapa de astazi australianul Robbie McEwen (Team Radio Shack) a imbracat tricoul portocaliu al liderului in clasamentul general fiind urmat de catre tasmanianul Matthew Goss (HTC-Highroad) si britanicul Ben Swift (Sky Procycling) toti cu acelasi timp.
La finalul etapei australianul Mitchell Docker (UNI SA - Australia) a preluat tricoul albastru al celui mai bun sprinter cu un total de 12 puncte.
In clasamentul cataratorilor australianul Luke Roberts (UNI SA - Australia) a imbracat tricoul alb pentru a doua zi consecutiv acumuland un numar de 22 puncte.
In clasamentul pe echipe conduce Sky Procycling urmata de UNI SA - Australia si Vacansoleil-DCM toate cu acelasi timp.
 Maine in etapa a treia ciclistii vor avea de parcurs distanta de 129 km intre Unley si Stirling.

Niciun comentariu:

Insportline