Totalul afișărilor de pagină

marți, 1 februarie 2011

Marius Tincu s-a accidentat si rateaza confruntarea cu Portugalia din Cupa Europeana a Natiunilor

La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile primei ligi de rugby din Franta (Top 14) cu partidele celei de a saptesprezecea etape.

Vicecampioana Frantei, USA Perpignan, evoluand deplasare, la Biarritz pe arena "Parc de sport Aquilera" in compania echipei gazde, Olympique, a fost invinsa cu scorul de 23-21 (7-21).
La gazde internationalul roman flankerul Ovidiu Tonita a a fost titular evoluand pana in minutul 64 al partidei cand a fost inlocuit. Celalalt roman din lotul celor de la USA Perpignan l-am numit aici pe taloneurul selectionatei "frunzei de stejar" Marius Tincu a evoluat ca titular fiind inlocuit in minutul 50 dar a fost nevoit sa revina pe teren ca urmare a accidentarii unui coleg din pachetul de inaintare al catalanilor in minutul 57. Din pacate Tincu s-a accidentat suferind o rupere de biceps care va necesita doua saptamani de pauza astfel ca talonerul nationalei va absenta de la confruntarea cu nationala Portugalia din Cupa Europeana a Natiunii.
Echipa lui Bogdan Leonte (linia a-III-a), CS Bourgoin-Jallieu, evoluand in deplasare, in fata celor de la SU Agen, a fost invinsa cu scorul de 26-9 (10-9). Leonte nu a fost retinut in lot pentru aceasta confruntare.
La Toulon oaspetii de la la Rochelle cu internationalul roman, pilierul “Pepe” Toderasc intrat in teren in minutul 52 au fost invinsi cu scorul de 12-9 (0-9) .
La sfarsitul saptamanii trecute au continuat intrecerile ligii secunde (PRO2) de rugby din Franta cu etapa a nouasprezecea.
Aurillac, cu centrul Romeo Gontineac neconvocat, jucand in deplasare, la Pau, a fost invinsa cu scorul de 28-13 (15-3) de catre gazde.
Aix-en-Provance cu internationalii romani Valentin Ursache (linia a-II-a) si pilierul Mihaita Lazar neconvocati pentru aceasta confruntare au terminat la egalitate scor 9-9 (3-3) cu cei de la Auch.
Lyon, evoluand acasa, in fata propriilor suporteri, in compania celor d ela Stade Montois au obtiut victia cu scorul de 25-18 (14-9).
Internationalul roman pilierul Bogdan Balan a fost titular iar inchizatorul din gramada Alexandru Manta nu a fost retinut in lot.
Echipa internationalului roman, pilierul, Silviu Florea, neconvocat, Union Bordeaux-Begles jucand pe teren propriu au obtinut victoria cu scorul de 25-22 (16-9) in fata celor de la Grenoble.
Colomiers jucand in fata propriilor suporteri a obtinut victoria cu scorul de 12-9 (6-6).La gazde centrul Dan Dumitru nu a fost retinut in lotul pentru aceasta partida.
Tarbes cu fostul international Razvan Mavrodin acum in postura de antrenor secund al acestei echipe si Laurentiu Sirbe (linia a-II-a) neretinut in lot, evoluand pe teren propriu in fata celor de la RC Narbonne au obtinut victoria cu scorul de 32-24 (23-14).La oaspeti internationalul roman Cristian Petre (linia a-II-a) a fost rezerva.
Echipa internationalului roman Alin Coste (linia a-II-a), RC Narbonne, neconvocat pentru aceasta confruntare, evoluand acasa in compania celor de la SCA Albi a invins cu scorul de 6-3 (3-3).
In cadrul “Anglo-Welsh Cup”, la Londra, pe Madjeski Stadium, echipa internationalului roman pilierul Ion Paulica, London Irish, a primit replica castigatorilor editiei de anul trecut a acestei cupe Northampton Saints. Victoria a revenit dupa 80 de minute de joc londonezilor cu scorul de la 37-20(18-6). Paulica a inceput partida ca titular fiind schimbat in minutul 66.
In Italia, Super 10 a programat in week-endul trecut etapa cu numarul zece. La Parma pe Stadionul “XXV Aprile”,chipa gazda, GranDucato, cu Pascu (linia a-III-a) titular neconvocat a dispus cu scorul de 53-13 (20-6) de formatia L'Aquilla Rugby. Lanterna rosie” Casino di Venezia a evoluat la Prato in compania echipei gazda Cavalleri fiind invinsa cu scorul de 40-12 (21-9). La oaspeti Dragos Dima (linia a-III-a) e evoluat ca titular fiins inlocuit in minutul 77.

Niciun comentariu:

Insportline