Totalul afișărilor de pagină

joi, 20 ianuarie 2011

Santos Tour Down Under (III) - Michael Matthews (Rabobank Cycling Team) castiga etapa la sprint iar Matthew Goss (HTC-Highroad) preia tricoul portocaliu al liderului cursei

Astazi, in Australia, in etapa a-III-a a "Santos Tour Down Under", desfasurata pe distanta de 1 29 km intre Unley si Stirling victoria revenind la sprint australianului in varsta de 20 ani, Michael Matthews (Rabobank Cycling Team) cu timpul de 3 ore 11 minute si 47 secunde.

Matthews i-a invins la sprintul de pe linia de sosire pe germanul André Greipel (Omega Pharma-Lotto) si pe compatriotul sau Matthew Goss (HTC-Highroad) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Ca urmare locului trei obtinut in etapa de astazi australianul Matthew Goss (HTC-Highroad) a re venit pe prima pozitie a clasamentului imbrcand tricoul portocaliu al liderului fiind urmat de catre germanul André Greipel (Omega Pharma-Lotto) la 2 secunde distanta si australianul Robbie McEwen (Team Radio Shack) la 4 secunde distanta.
La finalul etapei australianul Matthew Goss (HTC-Highroad) a preluat si tricoul albastru al celui mai bun sprinter cu un total de 12 puncte.
In clasamentul cataratorilor australianul Luke Roberts (UNI SA - Australia) a imbracat tricoul alb pentru a treia zi consecutiv acumuland un numar de 22 puncte.
In clasamentul pe echipe conduce Sky Procycling urmata de Movistar cu acelasi timp si Liquigas-Cannondale la 7 secunde distanta.
Maine in etapa a patra ciclistii vor avea de parcurs distanta de 124 km intre Norwood si Strathalbyn.

Niciun comentariu:

Insportline