Totalul afișărilor de pagină

marți, 18 ianuarie 2011

Simona Halep la debutul sau la Australian Open avanseaza in turul II al intrecerii de la Antipozi

In ziua a doua la Melbourne, la "Australian Open"au intrat in concurs si ceilalti trei romani prezenti pe tabloul principal al turneului. Prima care a intrat in concurs a fost Alexandra Dulgheru (21 de ani actualmente pe locul 30 in ierarhia WTA) favorita numarul 27 a intrecerii care a intalnit-o, in primul tur al competitiei pe japoneza Ayumi Morita in varsta de 20 de ani, locul 74 in clsamentul WTA, jucatoare de mana dreapta care participa in circuitul profesionist din anul 2005.

Dupa 84 de minute de joc victoria a revenit asiaticei dupa doua seturi cu scorul de 6-4, 6-4.
Urmatoarea romanca intrata in concurs a fost constanteanca Simona Halep (19 ani in prezent pe locul 77 in clasamentul WTA) care a avut-o ca adversara, pe terenul 21 al complexului, pe luxemburgheza Anne Kremer in varsta de 35 de ani ocupanta a locului 196 in ierarhia WTA, jucatoare de mana dreapta participanta in cicuitul profesionist din anul 1998.
Dupa 110 de minute de joc victoria a revenit dobrogencei dupa trei seturi cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2.
In turul II al intrecerii Simonava juca impotriva invingatoarei din partida Alisa Kleybanova (Rusia, fav.24) - Irina Falconi (Usa).
In acelasi timp cu partida jucata de Simona Halep pe terenul 13 Sorana Cirstea ( 20 de ani, locul 94 in clasamentul WTA) debuta in primul tur al intrecerii in compania croatei Mirjana Lucic in varsta de 28 ani, actualmente pe locul 98 in ierarhia generala a WTA, jucatoare de mana dreapta participanta in turneele profesioniste din anul 1997.
Dupa 63 de minute de joc victoria a revenit jucatoarei nascute la Targoviste dupa doua seturi cu scorul de 6-4, 6-2.
 In turul II al intrecerii Sorana va juca impotriva invingatoarei din partida Shahar Pheer (Israel, fav.10) - Mathilde Johansson (Franta).

Niciun comentariu:

Insportline