Totalul afișărilor de pagină

marți, 4 ianuarie 2011

Gallovits debut cu stangul in noul an

In perioada 3 ianuarie - 8 ianuarie, la Auckland, in Noua Zeelanda, sub denumirea de "ASB Classics" se desfasoara in un turneu de tenis rezervat  fetelor.
Reprezentantele a Romaniei in aceasta competiei sunt Edina Gallovits si Simona Halep.
Gallovits
(in varsta de 26 de ani, locul 76 in clasamentul WTA) a avut-o ca adversar in prima runda a turneului pe britanica Anne Keothavong  (28 de ani, jucatoare de mana dreapta locul 55 in ierarhia WTA). Dupa 137 de minute de joc victoria a revenit insularei cu scorul de 6-7 (4-7), 6-4, 6-0.
Iata si cateva date tehnice ale confruntarii dintre cele doua combatante : Gallovits a servit un singur as fata de 4 ai britanicei iar la capitolul duble greseli atat romanca a avut 6 fata de doar 3 ale adversarei sale, procentajul de reusita al primului serviciu a fost favorabil banatencei cu 62% fata de 61% ale londonezei, la capitolul puncte castigate pe serviciul propriu Edina a reusit 50 fata de 61 ale lui Keothavong iar din punct de vedere al punctelor castigate pe serviciul adversarului Gallovits a reusit 41 fata de 53 ale lui insularei.
Cea de a doua reprezentanta a noastra, constanteanca Simona Halep Cea de a doua reprezentanta a noastra,  va intra in concurs astazi evoluand in compania reprezentantei Japoniei, Ayumi Morita. Morita nascuta la Ota City, in varsta de 20 de ani, actualmente pe locul 77 in ierarhia generala a WTA jucatoare de mana dreapta.

Niciun comentariu:

Insportline