Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 ianuarie 2011

Alexandra Dulgheru paraseste prematur turneul de tenis de la Brisbane

In perioada 31 decembrie - 9 ianuarie, la Brisbane, in Australia, sub denumirea de "Brisbane International ", pe suprafata hard, se desfasoara in un turneu de tenis rezervat  fetelor cu premii totale in valoare de 220.000 $.
Reprezentanta Romaniei in aceasta competiei Alexandra Dulgheru.
Dulgheru
(in varsta de 21 de ani, locul 29 in clasamentul WTA) favorita numarul 8 a intrecerii a intalnit-o in primut tur al turneului pe germanca de origine croata Andreeea Petkovic (23 de ani, jucatoare de mana dreapta locul 32 in ierarhia WTA, participanta in circuitul profesionist din 2006). Dupa numai 68 de minute de joc romanca s-a recunoscut invinsa cu categoricul scor de 6-3, 6-0.
Iata si cateva date tehnice ale confruntarii dintre cele doua combatante : Dulgheru nu a servit nciun as fata de 2 ai germancei iar la capitolul duble greseli atat romanca a avut 2 fata de niciuna a adversarei sale, procentajul de reusita al primului serviciu a fost defavorabil romancei cu 64% fata de 85% ale nemtoaicei, la capitolul puncte castigate pe serviciul propriu Alexandra a reusit 26 fata de 33 ale lui Petkovic iar din punct de vedere al punctelor castigate pe serviciul adversarului Dulgheru a reusit 41 fata de 55 ale lui germano-croatei.
Pentru participarea la acest turneu Alexandra Dulgheru a fost recomensata cu un cec in valoarea de 1.725 $ si un punct in ierarhia WTA.

Niciun comentariu:

Insportline