Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 ianuarie 2011

Australianul Cameron Meyer (Team Garmin-Cervelo) la doar 23 de ani a castigat Santos Tour Down Under

Astazi, in Australia, in etapa a-VI-a a (ultima) a "Santos Tour Down Under", desfasurata pe distanta de 90 km in jurul orasului Adelaide victoria revenind la sprint britanicului in varsta de 28 ani, Ben Swift (Sky Procycling) cu timpul de 1 ore 53 minute si 47 secunde.

Swift i-a invins la spritntul de linia de sosire pe coechipierul sau neozeelandezul Greg Henderson si pe australianul Matthew Goss (HTC-Highroad) sositi in acelasi timp cu invingatorul.
Dupa aceasta ultima etapa australianul Cameron Meyer (Team Garmin-Cervelo) si-a pastrat tricoul portocaliu al liderului castigand astfel turul. El a fost urmat in clasamnetul general de catre australianul Matthew Goss (HTC-Highroad) la 2 secunde distanta si britanicul Ben Swift (Sky Procycling) la 8 secunde distanta.
La finalul etapei australianul Matthew Goss (HTC-Highroad) a im bracat tricoul albastru al celui mai bun sprinter al turului acumuland un numar de 28 puncte.
Clasamentul cataratorilor a fost castigat de catre australianul Luke Roberts (UNI SA - Australia) care a dominat aceasta ierarhie din prima pana in ultima etapa imbracand tricoul alb pentru a sasea zi consecutiv acumuland la sfarsitul intrecerii un numar de 60 puncte.
In clasamentul pe echipe victoria a revenit echipei Movistar care a fost urmata de catre Vacansoleil-DCM la 1 secunda distanta si Ag2r la 25 secunde distanta.

Niciun comentariu:

Insportline