Totalul afișărilor de pagină

vineri, 21 ianuarie 2011

Dupa victoria de astazi Cameron Meyer (Team Garmin-Cervelo) este noul lider al Santos Tour Down Under

Astazi, in Australia, in etapa a-IV-a a "Santos Tour Down Under", desfasurata pe distanta de 124 km intre Norwood si Strathalbyn victoria revenind la sprint australianului in varsta de 23 ani, Cameron Meyer (Team Garmin-Cervelo) cu timpul de 2 ore 57 minute si 55 secunde.

Meyer l-a invins pe belgianul Thomas De Gendt (Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team) la sprintul de pe linia de sosire. Pe locul trei la 3 secunde distanta a sosit olandezul Laurens ten Dam (Rabobank Cycling Team).
Ca urmare a victoriei din aceasta etapa australianul Cameron Meyer (Team Garmin-Cervelo) a p reluat tricoul portocaliu al liderului turului fiind urmat in clasamentul general de catre olandezul Laurens ten Dam (Rabobank Cycling Team) la 10 secunde distanta si australianul Matthew Goss (HTC-Highroad) la 12 secunde distanta.
La finalul etapei belgianul Th omas De Gendt (Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team) a preluat tricoul albastru al celui mai bun sprinter cu un total de 22 puncte.
In clasamentul cataratorilor australianul Luke Roberts (UNI SA - Australia) a imbracat tricoul alb pentru a patra zi consecutiv acumuland un numar de 22 puncte.
In clasamentul pe echipe Garmin-Cervelo a preluat sefia fiind urmata de catre Vacansoleil-DCM la 1 secunda distanta si Sky Procycling la 10 secunde distanta.
 Maine in etapa a cincea ciclistii vor avea de parcurs distanta de 131 km intre McLaren Vale si Willunga.

Niciun comentariu:

Insportline