Totalul afișărilor de pagină

luni, 17 ianuarie 2011

Monica Niculescu debut cu dreptul la Australian Open

In aceasta dimineata la Melbourne, noapte in Romania, a debutat primul turneu de Grad Slem al anului. La "Australian Open" are numai putin de 6 reprezentanti in proba de simplu. Prima care a intrat in concurs a fost Monica Niculescu (23 de ani actualmente pe locul 85 in ierarhia WTA) care a intalnit-o, pe terenul numarul 7 al complexului, in primul tur al competitiei pe elvetianca Timea Bacsinszky in varsta de 21 de ani, locul 50 in clsamentul WTA, jucatoare de mana dreapta care participa in circuitul profesionist din anul 2004.

Dupa 93 de minute de joc victoria a revenit romancei dupa doua seturi cu scorul de 6-0, 6-3.
In turul II al intrecerii Monica va juca impotriva invingatoarei din partida Tsvetana Pironkova (Bulgaria,fav.32) - Pauline Parmentier (Franta).
In acelasi timp cu partida jucata de Monica Niculescu pe terenul 10 Edina Gallovits-Hall era condusa in setul desiv de catre germanca Julia Goerges cu scorul de 3-2 si urma sa intre la serviciu dupa ce primul setul revenise lui Goerges cu 6-3 iar setul al doilea si-l adjudecase Edina cu 6-4.


Pe terenul 3 al complexului debutase si partida dintre Victor Hanescu si Mardy Fish (fav.16). Romanul conducea in primul set dupa 27 de minute de joc cu scorul de 5-1.

Niciun comentariu:

Insportline