Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 5 ianuarie 2011

Simona Halep beneficiand de abandonul Elenei Vesnina va juca in sferturile de finala ale turneului de la Auckland

In perioada 3 ianuarie - 8 ianuarie, la Auckland, in Noua Zeelanda, sub denumirea de "ASB Classics" se desfasoara in un turneu de tenis rezervat fetelor.

Singura reprezentanta a Romaniei ramasa in competitia de simplu este Simona Halep.
Constanteanca Simona Halep in varsta de 19 ani, locul 81 in clasamentul WTA, a evoluat noaptea trecuta in cadrul optimilor de finala in compania reprezentantei Rusiei, Elena Vesnina. Vesnina favorita nascuta la Lvov, in Ucraina, in varsta de 19 de ani, actualmente pe locul 52 in ierarhia generala a WTA jucatoare de mana dreapta era favorita numarul 7 a turneului. Dupa 94 de minute de joc victoria a revenit romancei care a beneficiat de abandonul rusoaicei in setul III la scorul de 4-0 pentru Halep. Scor final de 2-6, 6-4, 4-0 in favoarea Simonei.
Iata si cateva date tehnice ale confruntarii dintre cele doua combatante : Halep a servit un singur as fata de 5 ai rusoiacei iar la capitolul duble greseli romanca a avut 6 fata de doar 2 ale adversarei sale, procentajul de reusita al primului serviciu a fost favorabil Vesninei cu 67% fata de 66% ale constantencei, la capitolul puncte castigate pe serviciul propriu Simona a reusit 70 fata de 61 ale Elenei iar din punct de vedere al punctelor castigate pe serviciul adversarului Halep a reusit 61 fata de 70 ale sportivei din Rusiei.Dupa cum se observa Vesnina a dominat partida dar Simona a avut noroc si a beneficiat de abandonul rusoiacei pentru ca altfel dupa statistica ar fi perdut clar meciul.
In sferturile de finala ala intrecerii Simona Halep va da piept cu belgianca Yanina Wickmayer favorita numarul 2 a turneului.

Niciun comentariu:

Insportline