Totalul afișărilor de pagină

marți, 4 ianuarie 2011

Simona Halep in turul II la Auckland (Noua Zeelanda)

In perioada 3 ianuarie - 8 ianuarie, la Auckland, in Noua Zeelanda, sub denumirea de "ASB Classics" se desfasoara in un turneu de tenis rezervat fetelor.

Singura reprezentanta a Romaniei ramasa in competitia de simplu este Simona Halep.
Constanteanca Simona Halep in varsta de 19 ani, locul 81 in clasamentul WTA, a intrat in concurs astazi evoluand in compania reprezentantei Japoniei, Ayumi Morita. Morita nascuta la Ota City, in varsta de 20 de ani, actualmente pe locul 77 in ierarhia generala a WTA jucatoare de mana dreapta. Dupa 79 de minute de joc victoria a revenit romancei cu scorul de 6-0, 7-6 (7-3).
Iata si cateva date tehnice ale confruntarii dintre cele doua combatante : Halep a servit 5 asi fata de niciunul ai asiaticei iar la capitolul duble greseli romanca a avut 3 fata de doar una ale adversarei sale, procentajul de reusita al primului serviciu a fost favorabil japoneziei cu 60% fata de 11% ale constantencei, la capitolul puncte castigate pe serviciul propriu Simona a reusit 35 fata de 32 ale lui Ayumi iar din punct de vedere al punctelor castigate pe serviciul adversarului Halep a reusit 36 fata de 22 ale lui sportivei din tara "soarelui rasare".
In turul doi al intrecerii Simona Halep va da piept cu rusoiaca Elena Vesnina favorita numarul 7 a turneului.

Niciun comentariu:

Insportline