Totalul afișărilor de pagină

joi, 20 ianuarie 2011

Una calda una rece - Simona Halep in turul II, Sorana Cirstea eliminata la Melbourne

In ziua a patra, la Melbourne, la "Australian Open" in turul II al competitiei au intrat in concurs si celelalte doua romance prezenti pe tabloul principal al turneului. Prima care a intrat in concurs a fost Sorana Cirstea ( 20 de ani, locul 94 in clasamentul WTA) jucand impotriva israeliencei Shahar Peer in varsta de 23 ani, favorita numarul 10 a intrecerii, actualmente pe locul 12 in ierarhia generala a WTA, jucatoare de mana dreapta participanta in turneele profesioniste din anul 2004.
Dupa 92 de minute de joc victoria a revenit jucatoarei din tara sfanta dupa doar doua seturi cu scorul de 6-3, 6-2.
Urmatoarea romanca intrata in concurs a fost constanteanca Simona Halep (19 ani in prezent pe locul 77 in clasamentul WTA) care a avut-o ca adversara, pe rusoiaca Alisa Kleybanova favorita numarul 24 a concursului, in varsta de 21 de ani ocupanta a locului 23 in ierarhia WTA, jucatoare de mana dreapta participanta in cicuitul profesionist din anul 2003.
Dupa 117 de minute de joc victoria a revenit dobrogencei dupa doua seturi foarte disputate cu scorul de 6-4, 7-6 (7-2).
In turul III al intrecerii Simona va juca impotriva polonezei Agnieszka Radwanska (fav.12) care a trecut in turul II de croata Petra Martic cu scorul de 6-3, 6-4 dupa 86 de minute joc.

Niciun comentariu:

Insportline