Totalul afișărilor de pagină

duminică, 16 ianuarie 2011

Eva Tofalvi a terminat cursa de urmarire 10 km de la Ruhpolding-Germania pe locul 17

Astazi, la Ruhpolding, in Germania, in ultima zi a intrecerilor din cadrul etapei a -V-a Cupei Mondiale la biatlon editia 2010-2011 a avut loc proba de urmarire 10 km la feminin.

Romania a fost reprezentata la aceasta competitie de catre Eva Tofalvi si Luminita Piscoranu.
Din cele 60 de biatloniste calificate in urma probei de 7,5 km sprint 58 au terminat cursa.
Intrecerea a fost castigata de catre norvegianca Tora Berger care a terminat intrecerea dupa 28,51 minute si cu o singura tinta ratata din cele 20 la ultima trecere prin poligon din pozitia in picioare.
Singura reprezentanta a Romaniei care a terminat cursa a fost ciucanca Eva Tofalvi in varsta de 32 de ani, legitimata la ASA Miercurea Ciuc, care plecata in cursa cu pieptarul numarul 15 si cu un handicap de 1,19 minute fata de locul unu a terminat intrecerea dupa 31,04 minute pe locul 17 cu o intarziere de 2,13 minute fata de invingatoarea probei si cu o singura tinta ratata la a treia trecere prin poligon la tragerrea din pozitia in picioare.
Cu cele 24 puncte acumulate in proba de urmarire 10 km Eva se situeaza pe locul 31 in clasamentul general al Cupei Mondiale cu un total de 128 puncte si pe locul 25 in clasamentul general al probei de urmarire cu un total de 33 puncte.
Cea de a doua reprezentanta a biatlonului din tara noastra braneanca Luminita Piscoran, in varsta de 22 de ani, legitimat la CSS Dinamo Brasov, pornit in cursa cu numarul 58 a terminat a fost nevoita sa abandoneze cursa dupa doua treceri prin poligon cand avea deja 4 tinte ratate toate din pozitia culcat moment in care a fost ajunsa cu un tur de catre lidera intrecerii norvegianca Tora Berger fiind astfel descalificata.
Urmatoarea etapa, a-VI-a, va avea loc in perioada perioada 18-23 ianuarie la Antholz-Anterselva in Italia.

Niciun comentariu:

Insportline